Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας!!!

Η πρόσφατη ταλαιπωρία των φιλάθλων της ομάδας μας στην Αθήνα μας αναγκάζει ύστερα από ώριμη σκέψη, εκτίμηση των γεγονότων αλλά και συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνδέσμων, να τοποθετηθούμε και να αναφέρουμε τα εξής:Επιθυμούμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τους φιλάθλους της Καρδίτσας για την ταλαιπωρία προσβολή που δέχθηκαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Ηλιούπολης.

Νιώθουμε ντροπή για το γεγονός ότι εν έτει 2009 έμειναν πολίτες εκτός γηπέδου εξαιτίας του τόπου καταγωγής τους. Όσες ευθύνες μας αναλογούν τις αναλαμβάνουμε και ζητάμε για άλλη μια φορά συγνώμη από τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν και δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Από εκεί και πέρα είναι σίγουρο ότι αυτό το γεγονός όχι μόνο δεν δημιούργησε ρήγματα στην ομάδα μας, όχι μόνο δεν έσπασε τη συνοχή και τη σχέση της με τον κόσμο, αλλά μας συσπείρωσε ακόμη περισσότερο και μας έδωσε δύναμη.

Οι φίλαθλοι είναι η κινητήρια δύναμη της Αναγέννησης. Σ' αυτούς βασίζεται και φέτος η προσπάθεια που γίνεται. Απ' ολη αυτή την ταλαιπωρία της περασμένης Κυριακής υπάρχει ένα μεγάλο κέρδος.

Η συσπείρωση όλων των δυνάμεων γύρω από την ομάδα.Καλούμε τον κόσμο να δώσει το παρών στο καθοριστικό ματς της Κυριακής με τον Πιερικό και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο δίνοντας μαθήματα αθλητικής παιδείας σε όλη την Ελλάδα.

ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ