Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Φιλική νίκη 1-3 στο Μουζακι!!!





Φιλικό αγώνα θα δώσει σήμερα η ομάδα μας στο Μουζάκια με αντίπαλο την τοπική ομάδα Α.Ε. Μουζακίου. Οι παίχτες της ομάδας μας θα έχουν την δυνατότητα να κρατηθούν σε εγρήγορση(καθώς αυτή την Κυριακή υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα της Β εθνικής) ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο μαραθώνιο. Το ματς θα ξεκινήσει στης 16:00 και ο Αμανατήδης αναμένετε να χρησιμοποιήσει όλους τους παίχτες που διαθέτει (με εξαίρεση τον Διγκόζη και το κοσουτιτς).Στην συνέχεια οι παίχτες θα πάρουν ρεπό για το Σαββατοκύριακο.

ΑΕ Μουζακίου (Παναγιώτης Ταμπάκος): Μάττας, Μπαντής, Γεωργιάδης,Μπαιρακτάρης, Ρόβας, Γιαννούλας, Παπαιωάννου, Παπαδημητρίου, Ρόμπας, Μιαρίτης, Κυριακόπουλος. Επαιξαν και οι Κανιούρας, Αναστασίου, Μαυρομάτης, Κωστόπουλος, Παναγιώτου, Αλεξάνδρου, Σακαρίκος.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Πίτκας, Σάββας, Μελαμπιανάκης, Μάριαν, Δούκας, Ιασωνίδης, Χατζηρίζος, Βούκοβιτς, Τζέκος, Τσάγγαρης, Κομβολίδης. Επαιξαν και οι Δεμηρτζόγλου, Κουρτεσιώτης, Δημόπουλος, Φέρστερ, Διγκόζης, Μπιτέλης, Γκόγκας, Μπουντούρης, Ζάγγος.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!