Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Ηττα 4-2 για την ΑΣΑ στην Κέρκυρα!!!






Την ήττα με 4-2 γνώρισε η ομάδα μας στο ματς που έγινε το απόγευμα στην Κέρκυρα. Οι ομάδα μας δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 3’ μετά το γκολ του Μπέρνς. Στην συνέχεια η Κέρκυρα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 9’ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσίγκα το οποίο κέρδισε ο ίδιος(οι καρδιτσιώτες ωστόσο που ήταν στο γήπεδο 30 τον αριθμό το αμφισβητούν το πέναλτι το οποίο έγινε μπροστά τους).Η ΑΣΑ κατάφερε μέσα σε 5 λεπτά να ισοφαρίσει με δύο γκολ 10’ ο Μπουντούρης με σουτ και στο 15’ ο Διγκόζης με κεφαλιά. Η Ασα ήταν Πόλυ καλύτερη από την Κέρκυρα και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι την έπαιζε στο μισό γήπεδο. Στο 60’ οι κερκυραίοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μετά από το γκολ που πέτυχε ο Λουρένσο μετά από σέντρα του ρεπερνε , ενώ στο 65’ η ΑΣΑ μένει με δέκα παίχτες μετά την αποβολή του τσάγγαρη (δεύτερη κίτρινη) η οποία όπως φαίνετε και στο βίντεο του www.anagenisi.net είναι φάουλ στο παίχτη της ομάδας μας και όχι κόκκινη!!!

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Γκουστάβο, Μπουτζίκος(60΄ Κοντοδήμος), Ιωάννου, Βενέτης, Παρασκευαίδης, Λαμπρόπουλος (25' Ρεπερνέ), Φλαβίνιο, Μπερνς, Τσίγκας, Λουρένσο(77΄ Σίλβα).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Κουρτεσιώτης(85΄ Χατζηρίζος), Αγγελόπουλος, Μάριαν, Φέρστερ, Διγκόζης, Μπουντούρης(73΄ Μπουντούρης), Τσάγκαρης, Βέλα Τζούνιορ, Βούκοβιτς,Γκόγκας.

Δηλώσεις

Μπάμπης Τεννές (προπονητής Κέρκυρας): "Κάναμε ένα ιδανικό ξεκίνημα βάζοντας 2 γκολ και κάπου εκεί νομίσαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε. Ήμασταν πολύ αργοί στη διεκδίκηση της μπάλας όπου πηγαίναμε πάντα δεύτεροι και δώσαμε το δικαίωμα στην Καρδίτσα να μπει ξανά στο ματς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχαμε απέναντι μας μία αρκετά καλή ομάδα. Πιστεύω ότι και στο α' ημίχρονο που το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για να κάνουμε κι άλλο γκολ. Συζητήσαμε με τα παιδιά στην ανάπαυλα και είπαμε ότι θα πρέπει πάση θυσία να προστατεύσουμε την έδρα μας, το σπίτι μας και να εντείνουμε τις προσπάθειες. Κερδίσαμε δίκαια και νομίζω ότι δεν έχει καμία απολύτως σημασία ότι είμαστε στην 1η θέση μετά την 4η αγωνιστική. Σημασία έχει που θα είμαστε την 34η και γίνεται αντιληπτό ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και την εμφάνιση κι ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια του."

Περικλής Αμανατίδης (προπονητής Αν. Καρδίτσας): "Ήρθαμε να παίξουμε έχοντας καλή ψυχολογία, όχι τόσο λόγω των αποτελεσμάτων αλλά των εμφανίσεων στα τρία προηγούμενα παιχνίδια, με μία ομάδα που παρότι είναι αρχή, είναι πρώτη στη βαθμολογία κι έχει καλή εικόνα. Όταν χάνεις στο 8ο λεπτό 2-0, πιστεύω δεν ήταν θέμα υπεροχής του αντιπάλου αλλά έλλειψης συγκέντρωσης δικής μας. Νομίζω όμως ότι το πρώτο ημίχρονο ανήκει στην ομάδα μου αφού γύρισε το παιχνίδι και περίμενα ότι, μέσα από αυτή τη διαδικασία επειδή δοκιμάστηκαν οι αντοχές μας, θα στεκόμασταν στην επανάληψη με μεγαλύτερες αξιώσεις και πιο σοβαροί. Αν και στο α’ ημίχρονο μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ, έμεινε ένα σκορ τέτοιο που έδωσε άγρια ομορφιά στη συνέχεια. Δυστυχώς φάγαμε ένα κρύο γκολ από στημένη φάση και στο τέλος δεν σας κρύβω πως η καθαρή ευθύνη για το 4ο γκολ είναι δική μου, με την έννοια ότι ρισκάραμε για να ισοφαρίσουμε, κάτι που είναι επιλογή μου. Η Κέρκυρα δείχνει πιο ώριμη από άλλες χρονιές, στο β’ ημίχρονο ήταν καλύτερη και κέρδισε το παιχνίδι. Εμείς προχωράμε, έχουμε δείξει θετικά στοιχεία και θεωρώ ότι ήλθε η ώρα στην έδρα μας και μέσω των καλών εμφανίσεων να πάρουμε τους απαραίτητους βαθμούς."


Οι καρδιτσιώτες και στην Κέρκυρα!!!

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ http://www.aokerkyra.com/ !!!