Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Νίκη 3-1 επί του Παναιτωλικού!!!






Την νίκη με 3-1 γνώρισε η ομάδα μας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Σέ ένα μας παρουσία 2000 φιλάθλων(150 περίπου ήταν αγρινιώτες) οι οποίοι στριμώχτηκαν σαν σαρδέλες στην μια και μοναδική κερκίδα παρακολούθησαν ένα πολύ καλό παιχνίδι και φυσικά σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. Η ΑΣΑ στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή πίεζε είχε φάσεις αλλά της έλειπε το γκολ. Ο Παναιτωλικός από την άλλη είχε και αυτός κάποιες μικροευκερίες ,κυρίως από αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο μέρος η ΑΣΑ ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να προηγηθεί στο 70’ μετά από γκολ που πέτυχε ο Φέρστερ ο οποίος είχε προωθηθεί για την στημένη φάση. Το γκολ απελευθέρωσε ακόμα περισσότερο την ΑΣΑ που κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματά της με ένα πανέμορφο γκολ του χατζηρίζου στο 80’ο οποίος από πολύ πλάγια έστειλε την μπάλα με αρκετό φάλτσο στο κάθετο δοκάρι και μετά να αναπαυτεί στο βάθος της εστίας του Μπαμπινώτη. Ο Παναιτωλικός ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να μειώσει στο 92’ με τον Γκούρμα μετά από καθετη μπαλιά στην πλατη της ΑΣΑ.Στην συνέχεια ο παναιτωλικός ανέβηκε μήπως κατάφερνε και έπερνε τον βαθμό της ισοπαλίας και αυτό ειχε σαν αποτέλεσμα η ΑΣΑ να χτυπίσει στο 94’ στην αντεπίθεση και να κάνει με τον Μπουντούρη το 3-1 στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Μικρά –Μικρά από το γήπεδο:

-->Σαν σαρδέλες είχαν στριμωχτεί οι φίλαθλοι της ΑΣΑ στις θύρες2-3 καθώς στην 1 κάθονταν οι 150 φιλοξενούμενη.

-->Εκπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν και οι φίλαθλοι από το Αγρίνιο 150 περίπου που ακόμα και μετά τα 3-1 συνέχισαν να τραγουδούν για την ομάδα τους μέχρι και 15 λεπτά μετά το τέλος του ματς.

-- >Άριστη η φιλοξενία από την Αναγέννηση στους φιλάθλους του Παναιτωλικού που δεν σημειώθηκε το παραμικρό, το κλίμα ήταν άριστο και στο τέλος κατά την αποχώρηση των καρδιτσωτών όπως περνούσαν κάτω από την θύρα 1 χειροκρότησαν προς τα πάνω και οι Παναιτωλικού ανταπέδωσαν λέγοντας σας περιμένουμε Αγρίνιο να ανταποδώσουμε…!!!

-->Η ομάδα μας φορούσε πορτοκαλή εμφάνιση(ουδέτερη) καθώς είχαμε τα ίδια χρώματα με τον Παναιτωλικό(κίτρινο) και ως γηπεδούχος άλλαξε χρώμα φανέλας.

--> Χαμός έγινε στο γκολ του φέρστερ στο γήπεδο βλέπετε ήταν το πρώτο γι’ αυτήν την αγωνιστική περίοδο εντός έδρας.

-->Με θέρμη υποδέχτηκε ο κόσμος την συμμετοχή του Χρήστου Δούκα στην εντεκάδα όπου φώναζε όλο το γήπεδο ρυθμικά το όνομά του.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Φέρστερ, Μάριαν, Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης (52' Μπιτέλης), Γκόγκας (84' Δούκας), Μπουντούρης, Βούκοβιτς, Μελαμπιανάκης (64' Χατζηρίζος).

Παναιτωλικός (Σίνισα Γκόγκιτς): Μπαμπανιώτης, Μπελεβώνης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Μόρετς, Λόπεζ, Μουμίν, Θεοδωρίδης (74' Ζουρούδης), Χάντζιτς (61' Στογιάνοβιτς), Μπαϊκαρά (74' Μανίκας), Γκούρμα.

Είσοδος ομάδων!!!

Πανηγυρισμός μετά από το 1-0!!!

Οι ultras gate 3 ακριβώς μετά το 1-0!!!

Οι καρδιτσώτες στριμωγμένοι σαν σαρδέλες και στο βάθως οι Αγρινιώτες ακριβώς μετά το 1-0!!!

Ακριβώς μετά το 1-0!!!

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!