Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Ήττα 1-0 στην Ηλιούπολη!!!






Την ήταν με 1-0 γνώρισε η ομάδα μας στην Αθήνα με αντίπαλο την Ηλιούπολη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής. Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο (έβρεχε όλη την μέρα), η ομάδα μας μπήκε αρκετά μουδιασμένα στο παιχνίδι και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αιφνιδιαστεί και να δεχτεί το γκολ στο 24΄ από τον Στεφανίδη. Στο 21’ ο ίδιο παίχτης είχε δοκάρι. Η ΑΣΑ στην συνέχεια πήρε την πρωτοβουλία πίεσε για να φέρει το ματς στα ίσα αλλά ο πολύ Βάρης ο αγωνιστικός χώρος σε συνδυασμό με τον έντονο αέρα που είχε στο δεύτερο ημίχρονο δεν ευνόησε το παραγωγικό ποδόσφαιρο και έτσι το 1-0 έμελλε να ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Απαράδεχτη η φιλοξενία που παρείχε η διοίκηση της Ηλιούπολης στους φιλάθλους που ταξίδεψαν από Καρδίτσα αλλά και στους καρδιτσώτες που μένουν στην πρωτεύουσα όπου δεν τους επετράπη η είσοδος στο γήπεδο και έμειναν απ’ έξω μέχρι το 75’ για να είναι κοντά στην ομάδα!!!

Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Παπαδημήτριου, Τσιώλης (84' Τσώνης),Νικολόπουλος, Παραράς, Ρουσάκης (43' λ.τ Μπολμποσιάν), Κρητικός, Στεφανίδης, Νατσέφσκι, Δημήτρης, Σαρμιέντο (77' Μπασαλά).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Μάριαν, Φέρστερ, Διγκόζης, Βούκοβιτς (68' Βούκοβιτς), Μπιτέλης (46' Μπιτέλης), Χατζηρίζος, Ιασωνίδης, Μπουντουρής.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!