Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Ισόπαλη 1-1 με τον Πιερικό!!!









Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχτηκε η ομάδα μας με το Πιερικό στο ματς που έγινε σήμερα στα πλαίσια της 7η Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β εθνικής. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, η ΑΣΑ μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί στο σκόρ με τον Τσάγκαρη στο 9 ενώ είχε και δοκάρι με τον φέρδτερ. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση της ομάδας μας έπεσε κατακόρυφα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ισοφαρίσει ο Πιερικός στο 49’ με τον Μαρτίνεζ. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα μας πίεσε αλλά με ανορθόδοξο τρόπο καθώς ήταν πάρα πολύ κακή, καθώς υπέστη και πολλούς τραυματισμούς (Κουτσόπουλος,Τσάγκαρης και Σάββας ο οποίος έκανε υπερπροσπάθεια στο τέλος και παρέμεινε στο ματς καθώς είχαν συμπληρωθεί οι αλλαγές).

Μικρά-Μικρά από το γήπεδο:

-->Οι ομάδες βγήκαν από τα καινούργια αποδυτήρια γνωρίζοντας την αποθέωση του κόσμου.

-->Κακίστη και προκλητική η διαιτησία του Κουτσάφτη που έσπρωχνε συνέχεια την ομάδα της Κατερίνης έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες στο ημίχρονο και εισερχόμενος στα αποδυτήρια στο ημίχρονο τα άκουσε από όλο το γήπεδο.

-->Πολλές αποδοκιμασίες δέχτηκε ο Ντεμπελε ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης τον Κουτσόπουλο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

-->Περίπου 2500 κόσμος(οι 50 οπαδοί του Πιερικού) στο γήπεδο οι οποίοι χειροκρότησαν την ομάδα παρά την απογοητευτική εμφάνιση.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος (39' λ.τ Πίτκας), Σάββας, Κουρτεσιώτης, Φέρστερ, Μάριαν, Μπουντούρης, Βούκοβιτς, Χατζηρίζος, Τσάγγαρης (63' Γκόγκας), Κομβολίδης (70' Μπιτέλης), Βέλα Τζούνιορ.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Τασίδης, Αγγελόπουλος (57' Παστός), Μακρής, Μαρτίνεζ, Ντεμπελέ (46'Γκουγκουλιάς), Φρέντερικς, Πέντα (71' Γιαζιτζόγλου), Θάνος


Είσοδος ομάδων!!!

Είσοδος ομάδων!!!

Χαιρετισμός ομάδων!!!

Πανηγυρισμός μετά από το 1-0!!!

Κερκίδα!!!

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!