Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Δραπέτευσε με το διπλό από το βόλο!!!









Την νίκη με 0-1 πήρε η ΑΣΑ στο βόλο χάρις το χρυσό γκολ του Διγκόζη στο 91.Η ΑΣΑ παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις(Γκόγκας,Βελα Τζουνιορ,Τσάγκαρης) αλλά αυτό δεν την εμπόδισε στο να φτάσει το τρίποντο μέσα στην έδρα του πρωτοπόρου. Η ομάδα μας παρατάχτηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς δίνοντας χώρο στον αντίπαλο και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Η ομάδα μας προειδοποίησε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουντούρη η οποία σταμάτησε στο δοκάρι του Γλύκου. Ο βόλος στην συνέχεια επεδίωξε την νίκη πιέζοντας για να πετύχει το χρυσό γκολ που θα τον διατηρούσε στην κορυφή, αλλά η ΑΣΑ ήταν αρκετά διαβασμένοι και συμπαγής στον κεντρικό άξονα και ανέκοπταν άνετα τις φάσεις που δημιουργούνταν στα καρέ της έχοντας σε εξαιρετική μέρα και τον τερματοφύλακά της Κουτσόπουλο. Το σκορ βρίσκετε στο 0-0 και το ματς κόντευε στο τέλος( 89’) με τον βόλο να έχει βγει στην επίθεση και να πιέζει ο Δούκας σε ένα γέμισμα τραβά τον Χανιώτη και ο διαιτητής της αναμέτρησης δίνη το Πέναλτι και την Κόκκινη κάρτα στο Δούκα ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους του βόλου πιστεύοντας ότι θα φτάσουν στην νίκη, ο κουτσόπουλος όμως που βρίσκετε σε εξαιρετική μέρα είχε άλλη γνώμη θα αποκρούσει το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ουμπίντες και θα κρατήσει το 0-0.Στην επόμενη φάση η ΑΣΑ θα βγει μπροστά με τον Μπουντούρη ο οποίος θα σπάσει στον Διγκόζη που θα βρεθεί απέναντι από τον Γλύκο και με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Γλύκου γράφοντας το 0-1 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γλύκος, Κοτίτσας, Κακαράς (31' Κοντέων),Μπουλούτ, Αρβανίτης, Άλβαρεζ (75' Αμπράμοβιτς), Ζαραδούκας (45' λ.τ Σωτήρχος), Ουμπίντες, Χανιώτης, Ροτζέριο, Μόνχε.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Μάριαν, Φέρστερ, Διγκόζης, Βούκοβιτς, Μελαμπιανάκης (84' Τζέκος), Μπιτέλης (67' Δούκας), Μπουντούρης, Φαλάγγας (75' Ιασωνίδης).

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!