Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Βαθμό Χρυσάφη στην Δράμα!!!





Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε η ομάδα μας από την μακρινή δράμα όπου απέσπασε λευκή ισοπαλία από την Δόξα στο ματς που έγινε το απόγευμα και μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΤ3.Η κιτρινόμαυροι στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο έκλισαν τους χώρους στην άμυνα και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο. Βρέθηκαν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκόρ στο 6΄ (μετά από σέντρα ο Χατζηρίζος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας).Η Δόξα ανταπέδωσε τα δοκάρια όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ και μετά από την παρέμβαση των επιθετικών της Δόξας η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Κουτσόπουλου. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ΑΣΑ είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο μας για να άνοιξη το σκορ καθώς ο Γκόγκας βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή του Τοπαλίδη αλλά το πλασέ του το απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Δράμας με το δεξί του πόδι. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο για τις δύο ομάδες ωστόσο η Δράμα ήταν αυτή που είχε την ευκαιρία να προηγηθεί μετά από τετ α τετ που βρέθηκε ο Άγγος σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο τέλος η ομάδα μας κατάφερε να ανταπεξέλθει στην δυσκολίες που παρουσιάστηκαν(έπαιξε με 10 παίχτες από το 75’ καθώς αποβλήθηκε ο Βούκοβιτς με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία) και να φύγει από την Δράμα με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Μικρά Μικρά από το γήπεδο:

-->25-30 περίπου καρδιτσώτες παραβρέθηκα στο γήπεδο της Δόξας Δράμας παρά το εργάσιμο της ημέρα.

-->Άριστη η φιλοξενία που έτυχαν οι φίλαθλοι της ομάδας μας, που παρά το ότι ήταν λίγοι ,δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για την ομάδα μας. Το σύνθημα που κυριάρχησε ήταν <<Οε οε οε δεν σε αφήσαμε μόνη ποτέ…!!!>>

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Τοπαλίδης, Μπαξεβανίδης (70' Χ. Μουρατίδης), Τσιμπλίδης, Σαμαράς, Πακάλτσης, Τσουκαλάς (81' Παρμαξίδης), Πινδώνης, Γκονζάλες, Μαρκόφσκι, Άγγος (62' Μαχαιρούδης), Γαλακτερός.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Ιασωνίδης, Φέρστερ, Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης (87' Μπιτέλης), Χατζηρίζος (73' Τσάγγαρης), Μπουντούρης, Γκόγκας (90+1' Δούκας), Βούκοβιτς.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου