Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Την πρόδωσε η άμυνα…!!!






Την ήττα με 3-0 γνώρισε η ομάδα μας για την 10η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής στην φυλή. Η ομάδα μας μπήκε αρκετά δυνατά στο ματς πήρε τον έλεγχο του κέντρου και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανοίξει πρώτη το σκορ. Αυτό όμως δεν έγινε και λίγο πριν την λήξει του ημιχρόνου η άμυνα(όπου απουσίαζαν ο Φέρστερ και ο Μαριαν) έκανε παιδαριώδη λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0.Στην επανάληψη η ΑΣΑ πίεσε ώστε να πετύχει ένα γκολ και να ξαναμπεί στο ματς ,το πέτυχε αλλά ο κερκυραίος διαιτητής είδε οφσαιτ και το ακύρωσε. Στο 60΄ ο καραμαλίκης που ξέφυγε πάλι από το Δούκα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Θρασύβουλου.

Μικρά Μικρά από το γήπεδο:

-->Περίπου 300-350 άτομα στο γήπεδο όπου κατέκλισαν την θύρα 3 και μετέτρεψαν και αυτό το γήπεδο σε έδρα ωστόσο η ομάδα δεν τους αποζημίωσε με το τρίποντο.

-->Πολύ δύσκολη η πρόσβαση στο γήπεδο, χαρακτηριστικό ήταν ότι και μετά το πρώτο 15΄ του αγώνα ακόμα έρχονταν κόσμος…!!!

-->Μετά από το 3-0 και ενώ το παιχνίδι είχε κριθεί την τιμητική του είχε ένα παππούς από την μεριά των γηπεδούχων όπου το έπαιζε τσαμπουκάς. Εκεί ακούστηκε και ένα καταπληκτικό σύνθημα από έναν φίλαθλό μας και όλο το πέταλο ξέσπασε σε χειροκροτήματα ‘’παππού παππού τον πέρ…εις που και που ‘’!!!

-->Κακή η διαιτησία του Ντίτσου και των βοηθών του οι οποίοι έκοβαν προκλητικά τις επιθέσεις της ομάδας μας, αλλά και ελέγχονται και για το ακυρωθέν γκολ του Βούκοβιτς και ενώ το σκορ ήταν 2-0.

Θρασύβουλος (Γιάννης Σερέπας): Κωστάκης, Μαυροματίδης (55' Βίτας), Ζαπρόπουλος, Πιπίνης, Παληγεώργος, Βασιλείου, Σαπάνης (84' Κόμπο), Κατσίκης (66' Χατζηπαντελίδης), Ντελγκάδο, Καραμαλίκης, Ντοριβάλ.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Ιασωνίδης, Δούκας, Διγκόζης, Βούκοβιτς, Βέλα Τζούνιορ, Μελαμπιανάκης (60' Χατζηρίζος), Γκόγκας (60' Φαλάγγας), Μπουντούρης (73' Τσάγγαρης).

Οι καρδιτσώτες φτάνουν μαζικά στην φυλή!!!

Μισή ώρα πριν την έναρξη του ματς και ήδη η θύρα 3 αρχίζει να κιτρινίζει!!!

Προθέρμανση της ομάδας μας!!!

Παρουσίαση ομάδων!!!

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου