Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας!!!

Η πρόσφατη ταλαιπωρία των φιλάθλων της ομάδας μας στην Αθήνα μας αναγκάζει ύστερα από ώριμη σκέψη, εκτίμηση των γεγονότων αλλά και συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνδέσμων, να τοποθετηθούμε και να αναφέρουμε τα εξής:Επιθυμούμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τους φιλάθλους της Καρδίτσας για την ταλαιπωρία προσβολή που δέχθηκαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Ηλιούπολης.

Νιώθουμε ντροπή για το γεγονός ότι εν έτει 2009 έμειναν πολίτες εκτός γηπέδου εξαιτίας του τόπου καταγωγής τους. Όσες ευθύνες μας αναλογούν τις αναλαμβάνουμε και ζητάμε για άλλη μια φορά συγνώμη από τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν και δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Από εκεί και πέρα είναι σίγουρο ότι αυτό το γεγονός όχι μόνο δεν δημιούργησε ρήγματα στην ομάδα μας, όχι μόνο δεν έσπασε τη συνοχή και τη σχέση της με τον κόσμο, αλλά μας συσπείρωσε ακόμη περισσότερο και μας έδωσε δύναμη.

Οι φίλαθλοι είναι η κινητήρια δύναμη της Αναγέννησης. Σ' αυτούς βασίζεται και φέτος η προσπάθεια που γίνεται. Απ' ολη αυτή την ταλαιπωρία της περασμένης Κυριακής υπάρχει ένα μεγάλο κέρδος.

Η συσπείρωση όλων των δυνάμεων γύρω από την ομάδα.Καλούμε τον κόσμο να δώσει το παρών στο καθοριστικό ματς της Κυριακής με τον Πιερικό και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο δίνοντας μαθήματα αθλητικής παιδείας σε όλη την Ελλάδα.

ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Αναγέννηση Καρδίτσας-Πιερικός 7η Αγωνιστική





Την ομάδα του Πιερικού θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας την προσεχή Κυριακή για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής. Η ΑΣΑ η οποία προέρχεται από την ήττα στην Ηλιούπολη δεν έχει άλλο περιθώριο για απώλεια βαθμών(Δυσκολεύει στην συνέχεια το πρόγραμμα) και θα επιχειρήσει να φτάσει στο τρίποντο. Από την άλλη και ο Πιερικός ο οποίος γνώρισε και αυτός την ήττα και μάλιστα εντός έδρας με το βαρύ 2-4 από το Θρασύβουλο θα επιχειρήσει να αποσπάσει βαθμό η βαθμούς στην Καρδίτσα για να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση. Οι κατερινώτες επίσης θα έχουν και καινούριο προπονητή στον πάγκο τους τον Σούλη Παπαδόπουλο ο οποίος ξαναεπέστρεψε στον πάγκο τον μελανόλευκων. Στα κατά του πιερικού είναι και η κούραση καθώς σήμερα (Τετάρτη 28/10/09) έδωσε αγώνα κυπέλου ο οποίος πήγε μάλιστα στην παράταση και στον οποίο προκρίθηκαν στην επόμενη φάση αποκλείοντας τον Εργοτέλη στα πέναλτι. Ο Περικλής Αμανατήδης θα έχει όλους τους παίχτες στην διάθεση του καθώς επιστρέφουν ο Γκόγκας και ο Βέλα Ζούνιορ οι οποίοι απουσίασαν από το ματς με την Ηλιούπολη λόγο τραυματισμού. Τέλος για άλλη μια φορά συμπαραστάτης στην προσπάθεια των καναρινιών θα είναι ο κόσμος ο οποίος αναμένετε να κατακλίσει το δημοτικό γήπεδο.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής!!!


1-11-2009 E.A.K. Καρδίτσας ΩΡΑ 15:00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Κουτσιαύτης Α. ΕΠΣ Aρτας

ΒΟΗΘΟΣ

Μενέξης Γ. ΕΠΣ Σερρών

ΒΟΗΘΟΣ

Σαπαρδάνης Σ. ΕΠΣ Σερρών

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Πρωτοψάλτης Κ. ΕΠΣ Κέρκυρας

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Ήττα 1-0 στην Ηλιούπολη!!!






Την ήταν με 1-0 γνώρισε η ομάδα μας στην Αθήνα με αντίπαλο την Ηλιούπολη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής. Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο (έβρεχε όλη την μέρα), η ομάδα μας μπήκε αρκετά μουδιασμένα στο παιχνίδι και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αιφνιδιαστεί και να δεχτεί το γκολ στο 24΄ από τον Στεφανίδη. Στο 21’ ο ίδιο παίχτης είχε δοκάρι. Η ΑΣΑ στην συνέχεια πήρε την πρωτοβουλία πίεσε για να φέρει το ματς στα ίσα αλλά ο πολύ Βάρης ο αγωνιστικός χώρος σε συνδυασμό με τον έντονο αέρα που είχε στο δεύτερο ημίχρονο δεν ευνόησε το παραγωγικό ποδόσφαιρο και έτσι το 1-0 έμελλε να ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Απαράδεχτη η φιλοξενία που παρείχε η διοίκηση της Ηλιούπολης στους φιλάθλους που ταξίδεψαν από Καρδίτσα αλλά και στους καρδιτσώτες που μένουν στην πρωτεύουσα όπου δεν τους επετράπη η είσοδος στο γήπεδο και έμειναν απ’ έξω μέχρι το 75’ για να είναι κοντά στην ομάδα!!!

Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Παπαδημήτριου, Τσιώλης (84' Τσώνης),Νικολόπουλος, Παραράς, Ρουσάκης (43' λ.τ Μπολμποσιάν), Κρητικός, Στεφανίδης, Νατσέφσκι, Δημήτρης, Σαρμιέντο (77' Μπασαλά).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Μάριαν, Φέρστερ, Διγκόζης, Βούκοβιτς (68' Βούκοβιτς), Μπιτέλης (46' Μπιτέλης), Χατζηρίζος, Ιασωνίδης, Μπουντουρής.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής!!!


25-10-2009 ΔΗΜ. ΓΥΜ. Α΄ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΩΡΑ 15:00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ανούσος Ν. ΕΠΣ Λακωνίας

ΒΟΗΘΟΣ

Παλαμίδας Γ. . ΕΠΣ Λακωνίας

ΒΟΗΘΟΣ

Κυριακόπουλος Χ. ΕΠΣ Μεσσηνίας

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Μήτση Ε. ΕΠΣ Πειραιά

Ηλιούπολη-Αναγέννηση Καρδίτσας 6η Αγωνιστική!!!






Την ομάδα της Ηλιούπολης θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας για την 6η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής την προσεχή Κυριακή στην Αθήνα. Οι κιτρινόμαυροι μετά την πολύ καλή εμφάνιση και την νίκη απέναντι στον παναιτωλικό θα κατέβουν στην Αθήνα για το 2πλο με μπροστάρη τον ηγέτη της ομάδας μας Σωκράτη Μπουντούρη. Ο Σωκράτης έχει ανοιχτό λογαριασμό με την συγκεκριμένη ομάδα καθώς στο μπαράζ της Ριζούπολης με δύο δικά του τέρματα πήρε την ΑΣΑ από το χέρι και την ανέβασε στην Β εθνική. Ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει περισσότερες επιλογές για την αρχική εντεκάδα καθώς μπορεί να υπολογίζει και στον Τσάγκαρη ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής από την άδικη κόκκινη που δέχτηκε στο ματς με την Κέρκυρα από τον Κρεοπώλη Παπαπέτρου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 και στο πλευρό τους οι κιτρινόμαυρη θα έχουν και τον κόσμο ο οποίος ακολουθεί την ομάδα πιστά από την αρχή του πρωταθλήματα και θα είναι και στην Ηλιούπολη παρά το κλίμα που επικρατεί(ήδη η ΛΕΦΑΚ διοργανώνει εκδρομή για το ματς για πληροφορίες στα τηλέφωνα 6948592985 και 6986334425).

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Νίκη 3-1 επί του Παναιτωλικού!!!






Την νίκη με 3-1 γνώρισε η ομάδα μας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Σέ ένα μας παρουσία 2000 φιλάθλων(150 περίπου ήταν αγρινιώτες) οι οποίοι στριμώχτηκαν σαν σαρδέλες στην μια και μοναδική κερκίδα παρακολούθησαν ένα πολύ καλό παιχνίδι και φυσικά σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. Η ΑΣΑ στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή πίεζε είχε φάσεις αλλά της έλειπε το γκολ. Ο Παναιτωλικός από την άλλη είχε και αυτός κάποιες μικροευκερίες ,κυρίως από αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο μέρος η ΑΣΑ ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να προηγηθεί στο 70’ μετά από γκολ που πέτυχε ο Φέρστερ ο οποίος είχε προωθηθεί για την στημένη φάση. Το γκολ απελευθέρωσε ακόμα περισσότερο την ΑΣΑ που κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματά της με ένα πανέμορφο γκολ του χατζηρίζου στο 80’ο οποίος από πολύ πλάγια έστειλε την μπάλα με αρκετό φάλτσο στο κάθετο δοκάρι και μετά να αναπαυτεί στο βάθος της εστίας του Μπαμπινώτη. Ο Παναιτωλικός ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να μειώσει στο 92’ με τον Γκούρμα μετά από καθετη μπαλιά στην πλατη της ΑΣΑ.Στην συνέχεια ο παναιτωλικός ανέβηκε μήπως κατάφερνε και έπερνε τον βαθμό της ισοπαλίας και αυτό ειχε σαν αποτέλεσμα η ΑΣΑ να χτυπίσει στο 94’ στην αντεπίθεση και να κάνει με τον Μπουντούρη το 3-1 στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Μικρά –Μικρά από το γήπεδο:

-->Σαν σαρδέλες είχαν στριμωχτεί οι φίλαθλοι της ΑΣΑ στις θύρες2-3 καθώς στην 1 κάθονταν οι 150 φιλοξενούμενη.

-->Εκπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν και οι φίλαθλοι από το Αγρίνιο 150 περίπου που ακόμα και μετά τα 3-1 συνέχισαν να τραγουδούν για την ομάδα τους μέχρι και 15 λεπτά μετά το τέλος του ματς.

-- >Άριστη η φιλοξενία από την Αναγέννηση στους φιλάθλους του Παναιτωλικού που δεν σημειώθηκε το παραμικρό, το κλίμα ήταν άριστο και στο τέλος κατά την αποχώρηση των καρδιτσωτών όπως περνούσαν κάτω από την θύρα 1 χειροκρότησαν προς τα πάνω και οι Παναιτωλικού ανταπέδωσαν λέγοντας σας περιμένουμε Αγρίνιο να ανταποδώσουμε…!!!

-->Η ομάδα μας φορούσε πορτοκαλή εμφάνιση(ουδέτερη) καθώς είχαμε τα ίδια χρώματα με τον Παναιτωλικό(κίτρινο) και ως γηπεδούχος άλλαξε χρώμα φανέλας.

--> Χαμός έγινε στο γκολ του φέρστερ στο γήπεδο βλέπετε ήταν το πρώτο γι’ αυτήν την αγωνιστική περίοδο εντός έδρας.

-->Με θέρμη υποδέχτηκε ο κόσμος την συμμετοχή του Χρήστου Δούκα στην εντεκάδα όπου φώναζε όλο το γήπεδο ρυθμικά το όνομά του.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Φέρστερ, Μάριαν, Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης (52' Μπιτέλης), Γκόγκας (84' Δούκας), Μπουντούρης, Βούκοβιτς, Μελαμπιανάκης (64' Χατζηρίζος).

Παναιτωλικός (Σίνισα Γκόγκιτς): Μπαμπανιώτης, Μπελεβώνης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Μόρετς, Λόπεζ, Μουμίν, Θεοδωρίδης (74' Ζουρούδης), Χάντζιτς (61' Στογιάνοβιτς), Μπαϊκαρά (74' Μανίκας), Γκούρμα.

Είσοδος ομάδων!!!

Πανηγυρισμός μετά από το 1-0!!!

Οι ultras gate 3 ακριβώς μετά το 1-0!!!

Οι καρδιτσώτες στριμωγμένοι σαν σαρδέλες και στο βάθως οι Αγρινιώτες ακριβώς μετά το 1-0!!!

Ακριβώς μετά το 1-0!!!

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής!!!


18-10-2009 Ε.Α.Κ. Καρδίτσας ΩΡΑ 16:00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Κιοτζένης Ε. ΕΠΣ Καβάλας

ΒΟΗΘΟΣ

Δηλγεράκης Α. ΕΠΣ Δράμας

ΒΟΗΘΟΣ

Κουλά Χασάν ΕΠΣ Ξάνθης

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Κεμεντσετσίδης Ι. ΕΠΣ Κιλκίς

Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναιτωλικός 5η Αγωνιστική!!!





Τον Παναιτωλικό θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας την προσεχή Κυριακή για την 5η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής στην Καρδίτσα. Το ματς θα ξεκινήσει στις 16:00 και αναμένετε να προσελκύσει πολύ κόσμο τόσο από την Καρδίτσα όσο και από την πόλη του Αγρινίου. Η ΑΣΑ η οποία καίγετε για το τρίποντο καθώς δεν έχει γνωρίσει την χαρά της νίκης από την αρχή του πρωταθλήματος θα έχει στο οπλοστάσιό της όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του Τσάγκαρη που αποβλήθηκε άδικα στο ματς με την κέρκυρα την προηγούμενη αγωνιστική!!!Ο Παναιτωλικός από την άλλη θέλει και αυτός το τρίποντο για να ανέβει στην βαθμολογική κατάταξη, ο οποίος μετά το πέρας της 4ης Αγωνιστικής Βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μία νίκη(Θρασύβουλος εντός) δύο ισοπαλίες(Ολυμπιακός βόλου εντός και Ιωνικός εκτός) και μια ήττα στην πρεμιέρα(Πιερικό εκτός).

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Ηττα 4-2 για την ΑΣΑ στην Κέρκυρα!!!






Την ήττα με 4-2 γνώρισε η ομάδα μας στο ματς που έγινε το απόγευμα στην Κέρκυρα. Οι ομάδα μας δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 3’ μετά το γκολ του Μπέρνς. Στην συνέχεια η Κέρκυρα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 9’ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσίγκα το οποίο κέρδισε ο ίδιος(οι καρδιτσιώτες ωστόσο που ήταν στο γήπεδο 30 τον αριθμό το αμφισβητούν το πέναλτι το οποίο έγινε μπροστά τους).Η ΑΣΑ κατάφερε μέσα σε 5 λεπτά να ισοφαρίσει με δύο γκολ 10’ ο Μπουντούρης με σουτ και στο 15’ ο Διγκόζης με κεφαλιά. Η Ασα ήταν Πόλυ καλύτερη από την Κέρκυρα και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι την έπαιζε στο μισό γήπεδο. Στο 60’ οι κερκυραίοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μετά από το γκολ που πέτυχε ο Λουρένσο μετά από σέντρα του ρεπερνε , ενώ στο 65’ η ΑΣΑ μένει με δέκα παίχτες μετά την αποβολή του τσάγγαρη (δεύτερη κίτρινη) η οποία όπως φαίνετε και στο βίντεο του www.anagenisi.net είναι φάουλ στο παίχτη της ομάδας μας και όχι κόκκινη!!!

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Γκουστάβο, Μπουτζίκος(60΄ Κοντοδήμος), Ιωάννου, Βενέτης, Παρασκευαίδης, Λαμπρόπουλος (25' Ρεπερνέ), Φλαβίνιο, Μπερνς, Τσίγκας, Λουρένσο(77΄ Σίλβα).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Κουρτεσιώτης(85΄ Χατζηρίζος), Αγγελόπουλος, Μάριαν, Φέρστερ, Διγκόζης, Μπουντούρης(73΄ Μπουντούρης), Τσάγκαρης, Βέλα Τζούνιορ, Βούκοβιτς,Γκόγκας.

Δηλώσεις

Μπάμπης Τεννές (προπονητής Κέρκυρας): "Κάναμε ένα ιδανικό ξεκίνημα βάζοντας 2 γκολ και κάπου εκεί νομίσαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε. Ήμασταν πολύ αργοί στη διεκδίκηση της μπάλας όπου πηγαίναμε πάντα δεύτεροι και δώσαμε το δικαίωμα στην Καρδίτσα να μπει ξανά στο ματς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχαμε απέναντι μας μία αρκετά καλή ομάδα. Πιστεύω ότι και στο α' ημίχρονο που το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για να κάνουμε κι άλλο γκολ. Συζητήσαμε με τα παιδιά στην ανάπαυλα και είπαμε ότι θα πρέπει πάση θυσία να προστατεύσουμε την έδρα μας, το σπίτι μας και να εντείνουμε τις προσπάθειες. Κερδίσαμε δίκαια και νομίζω ότι δεν έχει καμία απολύτως σημασία ότι είμαστε στην 1η θέση μετά την 4η αγωνιστική. Σημασία έχει που θα είμαστε την 34η και γίνεται αντιληπτό ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και την εμφάνιση κι ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια του."

Περικλής Αμανατίδης (προπονητής Αν. Καρδίτσας): "Ήρθαμε να παίξουμε έχοντας καλή ψυχολογία, όχι τόσο λόγω των αποτελεσμάτων αλλά των εμφανίσεων στα τρία προηγούμενα παιχνίδια, με μία ομάδα που παρότι είναι αρχή, είναι πρώτη στη βαθμολογία κι έχει καλή εικόνα. Όταν χάνεις στο 8ο λεπτό 2-0, πιστεύω δεν ήταν θέμα υπεροχής του αντιπάλου αλλά έλλειψης συγκέντρωσης δικής μας. Νομίζω όμως ότι το πρώτο ημίχρονο ανήκει στην ομάδα μου αφού γύρισε το παιχνίδι και περίμενα ότι, μέσα από αυτή τη διαδικασία επειδή δοκιμάστηκαν οι αντοχές μας, θα στεκόμασταν στην επανάληψη με μεγαλύτερες αξιώσεις και πιο σοβαροί. Αν και στο α’ ημίχρονο μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ, έμεινε ένα σκορ τέτοιο που έδωσε άγρια ομορφιά στη συνέχεια. Δυστυχώς φάγαμε ένα κρύο γκολ από στημένη φάση και στο τέλος δεν σας κρύβω πως η καθαρή ευθύνη για το 4ο γκολ είναι δική μου, με την έννοια ότι ρισκάραμε για να ισοφαρίσουμε, κάτι που είναι επιλογή μου. Η Κέρκυρα δείχνει πιο ώριμη από άλλες χρονιές, στο β’ ημίχρονο ήταν καλύτερη και κέρδισε το παιχνίδι. Εμείς προχωράμε, έχουμε δείξει θετικά στοιχεία και θεωρώ ότι ήλθε η ώρα στην έδρα μας και μέσω των καλών εμφανίσεων να πάρουμε τους απαραίτητους βαθμούς."


Οι καρδιτσιώτες και στην Κέρκυρα!!!

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ http://www.aokerkyra.com/ !!!

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής!!!


11-10-2009 Ε.Α.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΩΡΑ 16:00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Παπαπέτρου Α. ΕΠΣ Αθηνών

ΒΟΗΘΟΣ

Τσολάκης Σ . ΕΠΣ Αθηνών

ΒΟΗΘΟΣ

Κουτσογιάννος Κ. ΕΠΣ Αθηνών

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Κοσικίδης Σ. ΕΠΣ Αθηνών

Κερκυρα - Αναγέννηση Καρδίτσας 4η Αγωνιστική!!!





Την ομάδα της Κέρκυρας θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής την προσεχή Κυριακή. Το ματς συγκαταλέγετε στα δύσκολα για τους κιτρινόμαυρους ,οι οποίοι θα τεθούν αντιμέτωποι με ένα από τα φαβορί για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Η Κέρκυρα μετά το πέρας Τριών αγωνιστικών βρίσκετε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετρώντας δυο νίκες(Βόλο εκτός, Ιωνικός εντός) και μια Ισοπαλία(Θρασύβουλος εκτός).Ο προπονητής της κιτρινόμαυρης ομάδας Περικλής Αμανατίδης θα έχει όλους τους παίχτες στην διάθεσή του καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι Διγκόζης και Μελαμπιανάκης αλλά και ο Βουκοβιτς εξέτισε την ποινή του.Τέλος αρκετός θα είναι ο κόσμος που θα ακολουθήσει στην ομάδα μας στο νησί των Φαιάκων.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Φιλική νίκη 1-3 στο Μουζακι!!!





Φιλικό αγώνα θα δώσει σήμερα η ομάδα μας στο Μουζάκια με αντίπαλο την τοπική ομάδα Α.Ε. Μουζακίου. Οι παίχτες της ομάδας μας θα έχουν την δυνατότητα να κρατηθούν σε εγρήγορση(καθώς αυτή την Κυριακή υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα της Β εθνικής) ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο μαραθώνιο. Το ματς θα ξεκινήσει στης 16:00 και ο Αμανατήδης αναμένετε να χρησιμοποιήσει όλους τους παίχτες που διαθέτει (με εξαίρεση τον Διγκόζη και το κοσουτιτς).Στην συνέχεια οι παίχτες θα πάρουν ρεπό για το Σαββατοκύριακο.

ΑΕ Μουζακίου (Παναγιώτης Ταμπάκος): Μάττας, Μπαντής, Γεωργιάδης,Μπαιρακτάρης, Ρόβας, Γιαννούλας, Παπαιωάννου, Παπαδημητρίου, Ρόμπας, Μιαρίτης, Κυριακόπουλος. Επαιξαν και οι Κανιούρας, Αναστασίου, Μαυρομάτης, Κωστόπουλος, Παναγιώτου, Αλεξάνδρου, Σακαρίκος.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Πίτκας, Σάββας, Μελαμπιανάκης, Μάριαν, Δούκας, Ιασωνίδης, Χατζηρίζος, Βούκοβιτς, Τζέκος, Τσάγγαρης, Κομβολίδης. Επαιξαν και οι Δεμηρτζόγλου, Κουρτεσιώτης, Δημόπουλος, Φέρστερ, Διγκόζης, Μπιτέλης, Γκόγκας, Μπουντούρης, Ζάγγος.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!