Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Ατυχή η ΑΣΑ με τον εθνικό και 0-0!!!






Ισόπαλη 0-0 αναδείχτηκε η Αναγέννηση στο ματς που διεξήχθη στο απόγευμα στο στάδιο της Καρδίτσας για την 3η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής με αντίπαλο την ομάδα του εθνικού. Η ΑΣΑ είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα έκλεισε στα καρέ του τον εθνικό ο οποίος αμύνονταν και έβγαινε μπροστά με αντεπιθέσεις. Η ΑΣΑ είχε πολλές ευκαιρίες για να κάνει το γκολ και να πάρει το 3ποντο αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της καθώς δύο φορές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια(31 χατζηρίζος και 84 κομβολίδης).Δοκάρι όμως είχαν και η φιλοξενούμενη με τον Σουμπινιο στο 36.Αρκετος κόσμος για άλλη μια φορά 2500-3000 που έφυγε σκασμένος από το γήπεδο.

Μικρά Μικρά από το γήπεδο:

-->Προκλητικότατη και σφαγιαστική η διαιτησία του διαιτητή οι οποίοι δεν κάνουν ούτε για ερασιτεχνικό έπαιζε 20-80 και αρκετές φορές έκλινε τα μάτια και σε καθαρότατα φάουλ αφήνοντας το σκληρότατο παιχνίδι των πειραιωτών. Με τέτοια διαιτησία ίσως είναι κατόρθωμα και το χ….!!!

-->Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΣΑ(ultras gate3) αποχώρισαν στο ημίχρονο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την σύλληψη ενός οπαδού μας για τον απλούστατο λόγο ότι διέθετε ένα καπνογόνο!!!Κύριοι αστυνομικοί έχετε δει ποτέ αγώνα σε Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ ΚΤΛ δηλαδή εκεί έπρεπε όλοι να είναι μέσα!!!ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΊΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!Τα πανό μάζεψαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας και οι ΛΕΦΑΚ!!!

-->Πανό διαμαρτυρίας κρέμασαν οι ultras gate 3 διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση του γηπέδου το πανό έγραφε ''ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ''.

-->Άριστη η φιλοξενία στους φιλάθλους της πειραιώτικης ομάδας περίπου 20 στο πέταλο και αρκετοί ακόμα στα επίσημα και στην θύρα 1(θα ήταν καμιά 50 σύνολο).Παρόν και ο γνωστός εθνικάρας που έδινε το ρυθμό στους παίχτες του εθνικού!!!

-->Τα άκουσε για τα καλά ο προπονητής του εθνικού για τις περσινές του προβλέψεις στην mikriliga που μας είχε πεσμένους στην Γ από τον Δεκέμβριο. Το Ίδιο συνέβη και με τον Ελ.Χαλαβάνι Αμρ.(77 Νούμερο στην φανέλα) για την περσινή του χειρονομία μετα το γκολ της μείωσης με πέναλτι στο περσινό ματς με την Βέροια στο στάδιο!!!

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Κουρτεσιώτης, Φέρστερ, Μάριαν, Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης (81' λ.τ Ιασωνίδης), Γκόγκας, Αγγελόπουλος, Μπουντούρης, Χατζηρίζος (57' Τσάγγαρης), Μπιτέλης (57' Κομβολίδης).

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γκράϊμς, Παγώνης, Μοσχογιάννης, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Σουμπίνιο, Τσεμπερίδης (46' Δήμος), Φαρινόλα, Χαλαουάνι (57' Ζουαρί), Χαϊκάλης (77' Ροντρίγκο).


Η είσοδος των ομάδων!!!

Η είσοδος των ομάδων!!!

Όρκος νίκης των παιχτών της ΑΣΑ!!!

Μικρό για άλλη μια φορά το γήπεδο!!!

Ο Καραγκούνιας και οι βοηθοί του οι καλύτεροι του γηπέδου!!!

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής!!!


27-9-2009 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΩΡΑ 16:00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Καραγκούνιας Π. ΕΠΣ Αχαΐας

ΒΟΗΘΟΣ

Ροκοπάνος Γ. ΕΠΣ Αιτ/νίας

ΒΟΗΘΟΣ

Χαδήμογλου Α. ΕΠΣ Μακεδονίας

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Στυλιαράς Δ. ΕΠΣ Αιτ/νίας

Υ.Γ. Ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν μας έχεις σφυρίξει καμιά φορά πέρυσι!!!

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Αναγέννηση Καρδίτσας-Εθνικός 3η Αγωνιστική!!!






Τον πρωτοπόρο εθνικό Πειραιώς θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας την προσεχή Κυριακή για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής στην Καρδίτσα. Η ΑΣΑ η οποία προέρχεται από 2 συνεχόμενες ισοπαλίες (Σέρρες εκτός και ρόδο εντός),θα προσπαθήσει να ανακόψει την νικηφόρα πορεία του εθνικού ο οποίος φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς έχοντας 2 νίκες (Ιωνικό εκτός και Θρασύβουλο εντός) Το ματς θα ξεκινήσει στις 16:00 και αναμένετε να προσελκύσει πάρα πολύ κόσμο , καθιστώντας το γήπεδο μικρό για άλλη μια φορά.Τέλος η γενική είσοδο στο ματς είναι 15€.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Πόρνη μπάλα....Αναγέννηση - Ρόδος 0-0






Δύο υπερπολύτιμους βαθμούς πέταξε η ΑΣΑ σήμερα στο στάδιο αφού δεν μπόρεσε να επιβληθεί απέναντι στην ομάδα της ρόδου και έτσι δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει ούτε την καυτή της έδρα(2500-3000 κόσμος ) ούτε τον βαθμό που πήρε στις Σέρρες την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα της ρόδου παρατάχτηκε όπως αναμένονταν αμυντικά και περίμενε την αναγέννηση η οποία έπαιζε στο μισό γήπεδο την ομάδα της ρόδου είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ (5 κλασικές ευκαιρίες) αλλά είχε να αντιμετωπίσει έναν παρά πολύ καλό Παναγιωτότουλο ο οποίος στην κυριολεξία είχε κατεβάσει τα ρολά στην εστία του. Σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης ήταν και η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Βούκοβιτς σε ένα κομβικό σημείο 48’ και ενώ η ΑΣΑ πίεζε για το γκολ. Την κόκκινη δέχτηκε και ο Ιράλα από πλευράς της ρόδου λίγο αργότερα 61' μετά από χέρι που έκανε και δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη στην πρεμιέρα του με την φανέλα της ρόδου.

Μικρά-Μικρά από το γήπεδο:

-->Περίπου 2500-3000 χιλιάδες στο γήπεδο και 8-10 ροδίτες που κάθονταν πίσω από το στρώμα στο πέταλο. Στο τέλος ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα αναγνωρίζονταν την προσπάθεια.

-->Σχετικά καλή η διαιτησία(50-50) παρά την ανησυχίες που είχαν δημιουργηθεί στο άκουσμα των ονομάτων. Ο Τζωρζάκος παρόλο αυτά τα έκανε τα λαθάκια του πάλι σε βάρος της ΑΣΑ.

-->Εκνευριστικοί οι παίχτες της ρόδου με τις συνεχείς βουτιές τους και τις καθυστερήσεις μετά το 70΄.Χαρακτηριστική ήταν η φάση που ο Πελέκης (παίχτης της ρόδου) κατέβαζε αργά αργά τις κάλτσες και δεν έβγαινε αλλαγή προκαλώντας και εκνευρίζοντας τους 3000 φιλάθλους της ΑΣΑ.

-->Εντυπωσιακός για άλλη μια φορά ο κόσμος και ειδικά οι οργανωμένοι( ULTRAS GATE 3 και ΛΕΦΑΚ) οι οποίοι δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να εμψυχώνουν τους παίχτες μας!!!Επίσης οι ΛΕΦΑΚ ανάρτησαν και ένα πάνω στην κλειστή κερκίδα καυτηριάζοντας την απόφαση του κυρίου Γκούπα και τον βουλευτών.Το πανό έγραφε Λάρισα 15000,Βόλος 12000,Τρίκαλα 13000,Καρδίτσα ; κύριοι βουλευτές ΛΕ.Φ.Α.Κ YOU.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Κουρτεσιώτης, Φέρστερ, Μάριαν, Βούκοβιτς, Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης (68 Μπιτέλης), Μελαμπιανάκης (55' Χατζηρίζος), Γκόγκας (86' Κομβολίδης), Αγγελόπουλος, Μπουντούρης.

Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Παναγιωτόπουλος, Δανάς, Ιράλα, Στ. Καντιμοίρης, Ζιλβάν (66' Οξύζογλου), Πρίπου, Κακλαμάνος (74' Γκολεμπιέφσκι), Παπαδημήτρης, Γ.Καντιμοίρης, Πελέκης (88' Λιόσης), Βεργώνης.


Χαιρετισμός ομάδων

Χαιρετισμός με τους διαιτητές!!!

Φάση από το μάτς!!!

Κατάμεστη η κερκίδα!!!

Εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους Ultras gate 3

Φάσεις από το ματς και η κερκίδα!!!

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Στα 15 € το εισιτήριο με εντολή του προέδρου!!!

Στα 15€ (με εξαίρεση τα εισιτήρια των VIP που θα κοστίζουν 20€)θα είναι η τιμή του εισιτηρίου τελικά μετά από εντολή του προέδρου. Σημαντικό ρόλο στο να πέσει η τιμή του εισιτηρίου από 20€ στα 15€ έπαιξε η συνάντηση του προέδρου με τους οργανωμένους φιλάθλους τις ΑΣΑ(ultras gate3 και ΛΕΦΑΚ).Τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ,πρέπει να μην πέφτει καρφίτσα αύριο στο γήπεδο.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Εεε οοο ηρθαν εκλογές και τώρα να σας δω!!!

Πρόβλημα προέκυψε και με το θέμα της κατασκευής της κερκίδας καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κύριος Γκούπας δεν δέχτηκε την εκτέλεση του έργου ως κατεπείγον αγνοώντας προκλητικά την υπόδειξη του δημοτικού συμβουλίου το οποίο είναι εκλεγμένο (από τον καρδιτσιώτη πολίτη) και όχι διορισμένο(όπως ο περιφερειάρχης).Μετά την εξέλιξη αυτή θα πρέπει να γίνει διαγωνισμός(και όχι κατευθείαν ανάθεση) και στον οποίον θα υπάρξουν και οι σχετικές ενστάσεις καθυστερώντας το έργο και αφήνοντας την πολυαγαπημένη των καδιτσιωτών με μισό γήπεδο για άλλη μια χρόνια!!!

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής!!!

20-9-2009 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΩΡΑ 17:00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Χατζής Γ. ΕΠΣ Δυτ. Αττικής

ΒΟΗΘΟΣ

Παστρωμάς Ν. ΕΠΣ Δυτ. Αττικής

ΒΟΗΘΟΣ

Τζωρτζάκος Α. . ΕΠΣ Δυτ. Αττικής

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Παπαπέτρου Α. ΕΠΣ Αθηνών

Υ.Γ. Ο συγκεκριμένος διαιτητής πέρυσι μας είχε σφυρίξει μια μόνο φορά στο ματς ΑΣΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1 και μάλιστα είχε διαμορφώσει το αποτέλεσμα του αγώνα αφού ακύρωσε καθαρό γκολ του Τζέκου λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού μετά από υπόδειξη του βοηθού του (Τζωρζάκου)!!!Το γκολ που μας είχε ακυρώσει εδώ http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=19913&Ln=En


Αναγέννηση Καρδίτσας-Ρόδος 2η Αγωνιστική!!!





Την ομάδα της ρόδου θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας την προσεχή Κυριακή (20/9/2009) για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Β εθνική κατηγορίας στην Καρδίτσα. Το ματς θα ξεκινήσει όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή στης 17:00 και αναμένετε να προσελκύσει πολύ κόσμο, καθιστώντας το γήπεδο για άλλο ένα ματς μικρό. Ο Περικλής Ανανατίδης υπολογίζει πλέων και τους απόντες από το ματς των Σερρών Μπουντούρη(εξέτισε την ποινή και επιστρέφει) και Τσάγκαρη (είχε χάσει κάποιες προπονήσεις μετά το τραυματισμό του και ήταν ανέτοιμος) αυξάνοντας έτσι τις επιλογές του για την αρχική εντεκάδα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον Κόσουτιτς που ο τραυματισμό τους είναι αρκετά σοβαρός (ρήξη χιαστών )και θα παραμένει εκτός τουλάχιστον για τέσσερις μήνες. Τέλος απαράδεκτη είναι η στάση της διοίκησης να ορίσει γενική είσοδο τα 20€.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUNDΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Αποτελέσματα ψηφοφοριών!!!

Ολοκληρώθηκαν οι ψηφοφορίες που πραγματοποιούνταν στο συγκεκριμένο blog.Τα τελικά αποτελέσματα παρουσιάζονται παρακάτω:




Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας!!!

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Βαθμό Χρυσάφη κόντρα στα προγνωστικά!!!






Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχτηκε η ομάδα μας στις Σέρρες με αντίπαλο τον πανσερραικό. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο σκορ άνοιξε ο πανσερραικός στο 32’ με το αυτογκόλ του Κουρτεσιώτη αφού προηγούμενος ο διαιτητής Κωνσταντινίδης έκλισε τα μάτια σε καταφανέστατο φάουλ επάνω στο συγκεκριμένο παίχτη, για να έρθει η ισοφάριση για την ομάδα μας στο 78΄ με κεφαλιά του Γκόγκα το οποίο δεν πανηγύρισε. Η ΑΣΑ θα μπορούσε να έφευγε από τις Σέρρες με το 2πλο αν ο διαιτητής Κωνσταντινίδης έδινε το πέναλτι πάνω στο Γκόγα. Η αναγέννηση χωρίς υπερβολή είχε να αντιμετωπίσει 15 παίχτες καθώς οι διαιτητές έκαναν ότι μπορούσαν για να βάλουν στα καρέ τους την κιτρινόμαυρη ομάδα αλλά και να ανακόπτουν όλες τους τις επιθέσεις ως οφσαιτ. Αρκετοί ήταν οι καρδιτσιώτες που ταξίδεψαν στις Σέρρες(120-150 άτομα) για να συμπαρασταθούν στα Κανάρια μας. Μετά το τέλος του αγώνα αντιπροσωπεία από τους οργανωμένους του πανσεραικού ήρθε στο πέταλο και έγινε ανταλλαγή κασκόλ!!!

Πανσερραϊκός (Γκιγέρμο Όγιος): Κυριακίδης, Γαλανόπουλος, Γεωργίου (89' Καλί), Κάστρο, Παπαζάγλου, Σκάγκλια, Ριμόλντι, Τάντιτς, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης (80' Κόντος).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Κουρτεσιώτης, Σάββας (76΄Αγγελόπουλος), Φέρστερ, Μάριαν, Βούκοβιτς, Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης (69' Χατζηρίζος), Μπιτέλης, Μελαμπιανάκης (81΄Ιασωνίδης), Γκόγκας.

Ζέσταμα παιχτών!!!

Ζέσταμα παιχτών!!!

Ζέσταμα παιχτών!!!

Είσοδος Ομάδων!!!

Όρκος Νίκης των Σερρέων!!!

Κερκίδα Καρδιτσιωτών!!!

Κερκίδα Σερρέων!!!

Ο Γκογκας δεν πανηγυρίζει στο 1-1!!!

Το κασκολ που μας έδωσαν οι Σερρέοι!!!

Φάσεις από το ματς!!!

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUNDΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Στην θύρα 8 οι καρδιτσιώτες!!!

Η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ενημερώνει τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν την Κυριακή στις Σέρρες για την παρακολούθηση του αγώνα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ με την τοπική ομάδα του Πανσερραικού που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, να κατευθυνθούν στη Θύρα 8(βόρειο πέταλο) η οποία έχει διατεθεί αποκλειστικά για τους Καρδιτσιώτες φιλάθλους.Εκεί θα μπορούν να προμηθεύονται και τα εισιτήρια τους από το εκδοτήριο που θα λειτουργήσει έμπροσθεν της Θύρας 8 στην τιμή των 15 ευρώ.

Το Γραφείο Τύπου

θυρα 8

Υ.Γ.Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ www.stadia.gr !!!

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής!!!


13-9-09 ΔΗΜ. ΣΕΡΡΩΝ 17:00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Κωνσταντινίδης Γ. ΕΠΣ Μακεδονίας

ΒΟΗΘΟΣ

Παντικίδης Σ.ΕΠΣ Μακεδονίας

ΒΟΗΘΟΣ

Μερκενίδης Κ.ΕΠΣ Μακεδονίας

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Λιαχούδης Γ. ΕΠΣ Μακεδονίας

Υ.Γ. Ο συγκεκριμένος διαιτητής μας έχει σφυρίξει μια φορά πέρυσι στο ματς Ηλισιακός-ΑΣΑ 0-1!!!


Πανσερραικος-Αναγεννηση 1η Αγωνιστική!!!






Την ομάδα του πανσερραικού θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας την προσεχή Κυριακή εκτός έδρας για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας θα παραταχθεί στις Σέρρες χωρίς τον αρχηγό της Σωκράτη Μπουντούρη ο οποίος θα εκτίσει την μια ποινή που χρωστάει από πέρυσι λόγο καρτών. Το ματς θα ξεκινήσει στης 17:00 και αναμένετε να το παρακολουθήσουν και αρκετοί καρδιτσιώτες.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUNDΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!