Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Πόρνη μπάλα....Αναγέννηση - Ρόδος 0-0






Δύο υπερπολύτιμους βαθμούς πέταξε η ΑΣΑ σήμερα στο στάδιο αφού δεν μπόρεσε να επιβληθεί απέναντι στην ομάδα της ρόδου και έτσι δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει ούτε την καυτή της έδρα(2500-3000 κόσμος ) ούτε τον βαθμό που πήρε στις Σέρρες την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα της ρόδου παρατάχτηκε όπως αναμένονταν αμυντικά και περίμενε την αναγέννηση η οποία έπαιζε στο μισό γήπεδο την ομάδα της ρόδου είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ (5 κλασικές ευκαιρίες) αλλά είχε να αντιμετωπίσει έναν παρά πολύ καλό Παναγιωτότουλο ο οποίος στην κυριολεξία είχε κατεβάσει τα ρολά στην εστία του. Σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης ήταν και η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Βούκοβιτς σε ένα κομβικό σημείο 48’ και ενώ η ΑΣΑ πίεζε για το γκολ. Την κόκκινη δέχτηκε και ο Ιράλα από πλευράς της ρόδου λίγο αργότερα 61' μετά από χέρι που έκανε και δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη στην πρεμιέρα του με την φανέλα της ρόδου.

Μικρά-Μικρά από το γήπεδο:

-->Περίπου 2500-3000 χιλιάδες στο γήπεδο και 8-10 ροδίτες που κάθονταν πίσω από το στρώμα στο πέταλο. Στο τέλος ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα αναγνωρίζονταν την προσπάθεια.

-->Σχετικά καλή η διαιτησία(50-50) παρά την ανησυχίες που είχαν δημιουργηθεί στο άκουσμα των ονομάτων. Ο Τζωρζάκος παρόλο αυτά τα έκανε τα λαθάκια του πάλι σε βάρος της ΑΣΑ.

-->Εκνευριστικοί οι παίχτες της ρόδου με τις συνεχείς βουτιές τους και τις καθυστερήσεις μετά το 70΄.Χαρακτηριστική ήταν η φάση που ο Πελέκης (παίχτης της ρόδου) κατέβαζε αργά αργά τις κάλτσες και δεν έβγαινε αλλαγή προκαλώντας και εκνευρίζοντας τους 3000 φιλάθλους της ΑΣΑ.

-->Εντυπωσιακός για άλλη μια φορά ο κόσμος και ειδικά οι οργανωμένοι( ULTRAS GATE 3 και ΛΕΦΑΚ) οι οποίοι δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να εμψυχώνουν τους παίχτες μας!!!Επίσης οι ΛΕΦΑΚ ανάρτησαν και ένα πάνω στην κλειστή κερκίδα καυτηριάζοντας την απόφαση του κυρίου Γκούπα και τον βουλευτών.Το πανό έγραφε Λάρισα 15000,Βόλος 12000,Τρίκαλα 13000,Καρδίτσα ; κύριοι βουλευτές ΛΕ.Φ.Α.Κ YOU.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Κουρτεσιώτης, Φέρστερ, Μάριαν, Βούκοβιτς, Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης (68 Μπιτέλης), Μελαμπιανάκης (55' Χατζηρίζος), Γκόγκας (86' Κομβολίδης), Αγγελόπουλος, Μπουντούρης.

Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Παναγιωτόπουλος, Δανάς, Ιράλα, Στ. Καντιμοίρης, Ζιλβάν (66' Οξύζογλου), Πρίπου, Κακλαμάνος (74' Γκολεμπιέφσκι), Παπαδημήτρης, Γ.Καντιμοίρης, Πελέκης (88' Λιόσης), Βεργώνης.


Χαιρετισμός ομάδων

Χαιρετισμός με τους διαιτητές!!!

Φάση από το μάτς!!!

Κατάμεστη η κερκίδα!!!

Εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους Ultras gate 3

Φάσεις από το ματς και η κερκίδα!!!

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!