Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Βαθμό Χρυσάφη κόντρα στα προγνωστικά!!!






Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχτηκε η ομάδα μας στις Σέρρες με αντίπαλο τον πανσερραικό. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο σκορ άνοιξε ο πανσερραικός στο 32’ με το αυτογκόλ του Κουρτεσιώτη αφού προηγούμενος ο διαιτητής Κωνσταντινίδης έκλισε τα μάτια σε καταφανέστατο φάουλ επάνω στο συγκεκριμένο παίχτη, για να έρθει η ισοφάριση για την ομάδα μας στο 78΄ με κεφαλιά του Γκόγκα το οποίο δεν πανηγύρισε. Η ΑΣΑ θα μπορούσε να έφευγε από τις Σέρρες με το 2πλο αν ο διαιτητής Κωνσταντινίδης έδινε το πέναλτι πάνω στο Γκόγα. Η αναγέννηση χωρίς υπερβολή είχε να αντιμετωπίσει 15 παίχτες καθώς οι διαιτητές έκαναν ότι μπορούσαν για να βάλουν στα καρέ τους την κιτρινόμαυρη ομάδα αλλά και να ανακόπτουν όλες τους τις επιθέσεις ως οφσαιτ. Αρκετοί ήταν οι καρδιτσιώτες που ταξίδεψαν στις Σέρρες(120-150 άτομα) για να συμπαρασταθούν στα Κανάρια μας. Μετά το τέλος του αγώνα αντιπροσωπεία από τους οργανωμένους του πανσεραικού ήρθε στο πέταλο και έγινε ανταλλαγή κασκόλ!!!

Πανσερραϊκός (Γκιγέρμο Όγιος): Κυριακίδης, Γαλανόπουλος, Γεωργίου (89' Καλί), Κάστρο, Παπαζάγλου, Σκάγκλια, Ριμόλντι, Τάντιτς, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης (80' Κόντος).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Κουρτεσιώτης, Σάββας (76΄Αγγελόπουλος), Φέρστερ, Μάριαν, Βούκοβιτς, Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης (69' Χατζηρίζος), Μπιτέλης, Μελαμπιανάκης (81΄Ιασωνίδης), Γκόγκας.

Ζέσταμα παιχτών!!!

Ζέσταμα παιχτών!!!

Ζέσταμα παιχτών!!!

Είσοδος Ομάδων!!!

Όρκος Νίκης των Σερρέων!!!

Κερκίδα Καρδιτσιωτών!!!

Κερκίδα Σερρέων!!!

Ο Γκογκας δεν πανηγυρίζει στο 1-1!!!

Το κασκολ που μας έδωσαν οι Σερρέοι!!!

Φάσεις από το ματς!!!

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUNDΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: