Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Ατυχή η ΑΣΑ με τον εθνικό και 0-0!!!






Ισόπαλη 0-0 αναδείχτηκε η Αναγέννηση στο ματς που διεξήχθη στο απόγευμα στο στάδιο της Καρδίτσας για την 3η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής με αντίπαλο την ομάδα του εθνικού. Η ΑΣΑ είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα έκλεισε στα καρέ του τον εθνικό ο οποίος αμύνονταν και έβγαινε μπροστά με αντεπιθέσεις. Η ΑΣΑ είχε πολλές ευκαιρίες για να κάνει το γκολ και να πάρει το 3ποντο αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της καθώς δύο φορές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια(31 χατζηρίζος και 84 κομβολίδης).Δοκάρι όμως είχαν και η φιλοξενούμενη με τον Σουμπινιο στο 36.Αρκετος κόσμος για άλλη μια φορά 2500-3000 που έφυγε σκασμένος από το γήπεδο.

Μικρά Μικρά από το γήπεδο:

-->Προκλητικότατη και σφαγιαστική η διαιτησία του διαιτητή οι οποίοι δεν κάνουν ούτε για ερασιτεχνικό έπαιζε 20-80 και αρκετές φορές έκλινε τα μάτια και σε καθαρότατα φάουλ αφήνοντας το σκληρότατο παιχνίδι των πειραιωτών. Με τέτοια διαιτησία ίσως είναι κατόρθωμα και το χ….!!!

-->Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΣΑ(ultras gate3) αποχώρισαν στο ημίχρονο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την σύλληψη ενός οπαδού μας για τον απλούστατο λόγο ότι διέθετε ένα καπνογόνο!!!Κύριοι αστυνομικοί έχετε δει ποτέ αγώνα σε Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ ΚΤΛ δηλαδή εκεί έπρεπε όλοι να είναι μέσα!!!ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΊΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!Τα πανό μάζεψαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας και οι ΛΕΦΑΚ!!!

-->Πανό διαμαρτυρίας κρέμασαν οι ultras gate 3 διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση του γηπέδου το πανό έγραφε ''ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ''.

-->Άριστη η φιλοξενία στους φιλάθλους της πειραιώτικης ομάδας περίπου 20 στο πέταλο και αρκετοί ακόμα στα επίσημα και στην θύρα 1(θα ήταν καμιά 50 σύνολο).Παρόν και ο γνωστός εθνικάρας που έδινε το ρυθμό στους παίχτες του εθνικού!!!

-->Τα άκουσε για τα καλά ο προπονητής του εθνικού για τις περσινές του προβλέψεις στην mikriliga που μας είχε πεσμένους στην Γ από τον Δεκέμβριο. Το Ίδιο συνέβη και με τον Ελ.Χαλαβάνι Αμρ.(77 Νούμερο στην φανέλα) για την περσινή του χειρονομία μετα το γκολ της μείωσης με πέναλτι στο περσινό ματς με την Βέροια στο στάδιο!!!

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Κουρτεσιώτης, Φέρστερ, Μάριαν, Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης (81' λ.τ Ιασωνίδης), Γκόγκας, Αγγελόπουλος, Μπουντούρης, Χατζηρίζος (57' Τσάγγαρης), Μπιτέλης (57' Κομβολίδης).

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γκράϊμς, Παγώνης, Μοσχογιάννης, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Σουμπίνιο, Τσεμπερίδης (46' Δήμος), Φαρινόλα, Χαλαουάνι (57' Ζουαρί), Χαϊκάλης (77' Ροντρίγκο).


Η είσοδος των ομάδων!!!

Η είσοδος των ομάδων!!!

Όρκος νίκης των παιχτών της ΑΣΑ!!!

Μικρό για άλλη μια φορά το γήπεδο!!!

Ο Καραγκούνιας και οι βοηθοί του οι καλύτεροι του γηπέδου!!!

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!