Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Ήττα 1-0 και αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδος!!!







Την ήττα με 1-0 γνώρισε η αναγέννηση στο πρώτο επίσημο μας που έδωσε για τον θεσμό του κυπέλλου στα Τρίκαλα με αντίπαλο τον ΑΟΤ.Η ΑΣΑ αν και ήταν καλή κατά διαστήματα ωστόσο έλειπε ο άνθρωπος που θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι η Άσα επιβεβαίωσε την κακή παράδοση που έχει στους αγώνες κυπέλου και αποκλείστηκε για άλλη μια χρονιά. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μανουσάκης με σούτ στο 53’.Συγκλονιστική ήταν η παρουσία των καρδιτσιωτών περίπου 600-700 που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδούν. Στα αρνητικά της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Ιασωνίδη που μάλιστα μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Τρίκαλα(ΓιώργοςΒαζάκας): Τόλιος, Καρράς, Προβατίδης, Γιώτας, Θεοδοσιάδης, Σαββίδης, Τελκίνσκι(78'Τραοίρης), Μανουσάκης,Γκαρόζης, Ενοκ(89' Γεωργίου), Ταμέρους (60’ Καλόγερος).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Κουρτεσιώτης, Αγγελόπουλος, Ιασωνίδης (53’ Βέλα Τζούνιορ), Φέρστερ, Μάριαν, Βούκοβιτς, Διγκόζης, Γκόγκας,Μπουντούρης, Χατζηρίζος (57’ Μελαμπιανάκης).

Φωτογραφία από το ματς!!!

το κιτρινόμαυρο πέταλο!!!

το κιτρινόμαυρο πέταλο!!!

Σακαφλιάδες!!!

Y.Γ1. Πηγή BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Υ.Γ2. Οι Τελευταίες φωτογραφίες από το http://www.sportrikala.gr/!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου