Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Επίθεση με μολότοφ στο ξενοδοχείο που διέμενε η Αναγέννηση!!!

Επίθεση με μολότοφ δέχτηκε χθες το βράδυ η ομάδα μας στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στο Μουζάκι. Συγκεκριμένα στις 2:30 τα ξημερώματα άγνωστοι πέταξαν μολότοφ στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της Αναγέννησης και εξαφανίστηκαν. Να σημειωθεί πως από την επίθεση κινδύνεψε να πάρει φωτιά και το δάσος καθώς το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι χτισμένο μέσα σ ‘αυτό!!!Το κλίμα τώρα στην ομάδα μας είναι καλό και ήρεμο και ετοιμάζετε για τον μεγάλο αγώνα που θα προσελκύσει πολλούς φιλάθλους και από τις δύο πόλεις.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου!!!

Άναδρη επίθεση στο Λεωφορείο της αποστολής της Αναγέννησης με βόμβες μολότοφ και πέτρες στις 2.30 τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο Μουζακι Pallas όπου και είχε καταλύσει η κιτρινόμαυρη αποστολή προκαλώντας όπως ήταν φυσικό την αναστατωση αυτής.

Δυστυχώς τα Αστυνομικά τμήματα της Καρδίτσας, του Μουζακίου, αλλά και των Τρικάλων, παρά τα έγγραφα που εστάλεισαν απο την διοίκηση της ΠΑΕ για επιτήρηση του χώρου κατά την διανυκτέρευση της ομάδας στο ξενοδοχείο και της αποστολής κατά την διεξαγωγή του αγώνα,αδράνησαν, με αποτέλεσμα να έχουμε καταστροφή περιουσίας, πιθανή πυρκαγιά της περιοχήςΜουζακίου (Πευκόφυτη περιοχή), αναστάτωση των πελατών του ξενοδοχείου και ολόκληρης της αποστολής της Αναγέννησης. Έτσι όπως ήταν φυσικό και επόμενο, πυροδοτήθηκε το κλίμα ενός αγώνα που έπρεπε να ήταν γιορτή, με μεθόδους που μας γυρνάνε πίσω σε ένα παρελθόν που θέλουμε όλοι να ξεχάσουμε αλλά και να αλλάξουμε.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά κάποιοι ολιγώρησαν.....Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου