Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Hττα με 2-1 για την ΑΣΑ στην Λειβαδιά!!!





Ήττα με σκορ 2-1 για την ομάδα μας στο τρίτο φιλικό που έδωσε στην Λειβαδιά,πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση!!!Οι βιωτοί είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, είχαν τρις ευκαιρίες για να προηγηθούν αλλά η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια του Πίτκα. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν αρκετές αλλαγές και στις δυο ομάδες με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός και η ΑΣΑ να μπορέσει να ισορροπήσει το ματς. Το σκορ άνοιξε ο Λεβαδιακός στο 73’ με τον Μπουτ για να ισοφαρίσει λίγο αργότερα στο 76’ η αναγέννηση με κεφαλιά του Τζέκου!!!Το νικητήριο γοολ του Λεβαδιακού το πέτυχε ο Βασιλείου στο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Πίτκας, Αγγελόπουλος, Φέρστερ, Ιασωνίδης, Χατζηρίζος, Βούκοβιτς, Μελαμπιανάκης, Τσάγγαρης, Παλάου, Γκόγκας, Μπουντούρης.
Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Κουτσόπουλος, Σάββας, Μάριαν, Ζάγγος, Δεμιρτζόγλου, Μπιτέλης, Κόσουτιτς, Κουρτεσιώτης, Φάλαγκας, Τζέκος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Καρακώστας, Μουλόπουλος, Καψής, Μαρτορέλ, Τζωρμπατζάκης, Ζησόπουλος, Μπράνκο, Ταραλίδης, Ναπολεόνι, Σερτζίνιο, Μπάρκογλου.

Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Πασχαλάκης, Μαχαίρας, Κόλτζος, Κόλτσης, Μπουτ, Χαλούλος, Μπαριέντος, Βασιλείου, Μπούσι.

Y.Γ. Πηγή BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου