Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Συνεχίζετε με αμείωτο ρυθμό η κατασκευή των αποδυτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο!!!


Συνεχίζονται με γοργό ρυθμό τα έργα στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας για την κατασκευή τον αποδυτηρίων που σημειωτέον πρέπει να είναι προς χρήση στις 20/9/2009 οπού η ΑΣΑ θα δώσει τον πρώτο εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα με αντίπαλο την καλαμαριά. Έχουν τελειώσει τα σοβατίσματα ενώ έχουν τοποθετηθεί και τα πλακάκια στα μπάνια και στα αποδυτήρια των παιχτών!!!Τέλος πλακάκια δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη στον διάδρομο που οδηγεί στην είσοδο προς τα αποδυτήρια των διαιτητών και της ΑΣΑ, πράγμα το οποίο θα γίνει πολύ σύντομα, καθώς το δάπεδο έχει στρωθεί με τσιμέντο, πάνω στο οποίο θα τοποθετηθούν τα πλακάκια!!!

Φωτογραφίες από την εξέλιξη των εργασιών:

Εξωτερική εικόνα των αποδυτηρίων!!!


Εξωτερική εικόνα από τα αποδυτήρια της ΑΣΑ και των Διαιτητών!!!

Εξωτερική φωτογραφία των αποδυτηρίων(έχουν τελειώσει τα σοβατίσματα)!!!

Εξωτερική εικόνα από τα αποδυτήρια της ΑΣΑ!!!

Φωτογραφία από τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων!!!

Μπάνια φιλοξενούμενων!!!

Μπάνια φιλοξενούμενων(έχουν τοποθετηθεί και τα πλακάκια)!!!

Ο διάδρομος που οδηγεί στα αποδυτήρια της ΑΣΑ, των διαιτητών και στην φυσούνα!!!

Υ.Γ1. Φωτογραφίες από τα αποδυτήρια όπως είχαν δημοσιευτεί σε αυτό το blog πριν από 31 ημέρες (20/7/2009) η πρόοδος εμφανής!!!(http://toanagennisiotiko.blogspot.com/2009/07/x-3182009.html).

Υ.Γ2. Δέν υπάρχουν εσωτερικές φωτογραφίες από τα αποδυτήρια της ΑΣΑ και των διαιτητών, επειδή στο δάπεδο που οδηγεί εκεί είχαν ρίξει τσιμέντο ώστε να ευθυγραμμίσουν το δάπεδο για να τοποθετηθούν τα πλακάκια και η πρόσβαση ήταν αδύνατη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου