Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Φιλική ήττα για την ΑΣΑ στο βόλο με 2-0!!!







Την ήττα από τον ολυμπιακό Βόλου γνώρισε η ΑΣΑ με σκορ 2-0 στο φιλικό που έγινε στο έγινε στο ΕΑΚ του βόλου παρουσία περίπου 1500 φιλάθλων!!!Η ΑΣΑ εμφανίστηκε εμφανώς καλύτερη σε σχέση με τα τελευταία φιλικά, δημιουργώντας αρκετές φάσεις για να ανοίξει το σκορ(κυρίος με τον γκόγκα μετά από σέντες του χατζηρίζου).Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50΄ όπου ο Μάριαν έστειλε την μπάλα στην εστία του Κουτσόπουλου γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του βόλου, ενώ το 2-0 το έκανε ο Χαβγέ Ουμπίντες μετά από δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 64’.Τέλος και οι δύο ομάδες έδειξαν πως χρειάζονται δουλεία ακόμη για να είναι έτοιμες στης 13/9/2009.Απαρέτητη είναι η απόκτηση ενός επιθετικού καθώς η ΑΣΑ και σε αυτό το παιχνίδι ήταν επιθετικά ανήπαρκτη!!!

Το Φίλμ του αγώνα:

7’ Ο Γκόγκας πιάνει το σουτ μετά από σέντρα του χατζηρίζου πάνω από τα δοκάρια του Γλύκου

14΄ ο Μάριαν μάρκαρε τραβώντας τον τον Ζαραδούκα που έφευγε μόνος του και δέχτηκε την κίτρινη κάρτα.

20' μετά από κόρνερ του Μόνχε ο Ιασωνίδης μάρκαρε τον Κοντέων και τον ανέτρεψε, χωρίς ο διαιτητής του αγώνα να σφυρίξει κάτι.

25΄λεπτό το σύστημα άλλαξε σε 4-3-3,βάζοντάς τον Αλβάρεζ στο κέντρο της άμυνας και ανεβάζοντάς τον Κοντέων στην επίθεση.Ο Ολυμπιακός συνέχισε την πίεσή του με τον Κοντέων να χάνει την ευκαιρία όταν κοντινό σουτ του κόντραρε στους αμυντικούς της Καρδίτσας.

35' ο Περόνα δέχτηκε μπροστινή όμορφη μπαλιά από τον Ουμπίντες.Ο Ισπανός πέρασε και τον Κουτσόπουλο πλάσαρε αλλά αντίπαλος αμυντικός πρόλαβε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή.Ο Περόνα στάθηκε και πάλι άτυχος στο επόμενο λεπτό όταν από το ύψος του της μικρής περιοχής το σουτ του πέρασε άστοχα πάνω από τα δοκάρια.

41' ο Ολυμπιακός μετά από σέντρα του Πλίαγκα από τα αριστερά, βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά ο Αλβάρεζ δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

47' ο χανιώτης μόνος στέλνει την μπάλα άουτ.

50' ο Μάριαν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.Ο Λάμπρος Χανιώτης επηρέασε την φάση βάζοντας το σώμα του σωστά και αναγκάζοντας τον αμυντικό της Καρδίτσας να κάνει το λάθος.

68' σουτ του Γκόγκα απέκρουσε υπέροχα ο Γλύκος.

64' 2-0 για τον ολυμπιακό με ενα φανταστικό γκολ του Ουμπίντες με σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή.

70΄Η Καρδίτσα έκανε την καλύτερή της φάση με τον Χατζηρίζος να πιάνει όμορφο σουτ από την κορυφή της μεγάλης περιοχής αλλά κατέληξε άουτ.

80΄ο Ροτζέριο και αφού «ζάλισε» τον Διγκόζη με τις τρίπλες του έφτασε και αυτός κοντά στον Κουτσόπουλο ο οποίος τον πρόλαβε την τελευταία στιγμη.

90' με τον Μπουλούτ μετά από εκτέλεση φάουλ να υποχρεώνει τον Κουτσόπυλο σε μία ακόμα εντυπωσιακή απόκρουση.

Ολυμπιακός Βόλου(Σάκης Τσιώλης): Γλύκο(80΄ Καλογεράκης), Κοτίτσα(73 Μητρόπουλος), Ζαραδούκα(46 Κακάρας, 54΄ Ιακωβάκης), Σωτήρχο(73’ Ασλανίδης), Κοντέων(46’ Χανιώτης), Αλβάρεζ(87’ Ανδρίκος), Ουμπίντες(87’ Μιχάλης), Μόνχε(60΄ Λόλιος), Ροζέριο, Πλιάγκα(46’ Μπουλούτ), Χόρχε Περόνα(46΄ Ψυχογιός).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος(66’ Σάββας), Κουρτεσιώτης(82’ Ζάγγος), Μάριαν, Φέρστερ(83’ Δούκας), Μπιτέλης(71’ Μελαμπιανάκης), Ιασωνίδης(52’ Διγκόζης), Χατζηρίζος(79’ Κόσουτιτς), Βουκοβιτς, Μπουντούρης(87’ Τζέκος), Γκόγκας(73’ Μακρής υπό δόκιμην παίχτης).

Περικλής Αμανατίδης (Αναγέννηση Καρδίτσας): "Σήμερα παίξαμε καλά για 60 λεπτά. Μετά κάναμε αλλαγές και έπεσε ο ρυθμός μας, όπως έχει συμβεί και σε άλλα φιλικά. Μέχρι του τέλους της μεταγραφικής περιόδου θα έχουμε λύσει αυτά τα θέματα. Βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα από αυτά τα φιλικά παιχνίδια. Η ομάδα του Βόλου μου άρεσε, θα είναι πράγματι φαβορί για την άνοδο".

Σάκης Τσιώλης (Ολυμπιακός Βόλου): "Καλή χρονιά και καλή επιτυχία στην ομάδα της καρδιάς μου, στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και πιστεύω ότι στο μέλλον θα αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας και θα γίνουν ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να πετύχουμε το στόχο μας".

Φωτογραφία από το ματς!!!

Y.Γ1. Πηγή BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Υ.Γ2.Φιλμ του αγώνα και δηλώσεις απο www.olympiakosvolou-fans.com και φοτό από www.betafans.tk είναι του Ricard!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου