Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Φιλική ήττα με 0-4 για την ΑΣΑ από την ΑΕΛ!!!













Την ήττα με 0-4 γνώρισε η Αναγέννηση Καρδίτσας από την ποιο έτοιμη ΑΕΛ!!!Οι κιτρινόμαυροι εμφανίστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου με πολλά κενά στην άμυνα κυρίως στα μπακ, δίνοντας την δυνατότητα στους ποιο έμπυρους παίχτες τις ΑΕΛ να αναπτύσσονται!!!Οι Λαρισαίοι άνοιξαν το σκορ στο 39 με τον Μετίν για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 69’ πάλι με τον Μετίν, το 0-3 έγινε στο 84’ με τον Τσίγκα,για να κλίσει ο χορός των τερμάτων στο 86 με αυτογκόλ του Φαλάγκα μετά από κόντρα σε σουτ που έκανε ο Πίτκας!!!Οι Λαρισέοι είχαν και άλλες τέσσεριςευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ αλλά η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια του Κουτσόπουλου!!!Μέτρια η παρουσία του κόσμου γύρο στους 2000 από τους οποίους και καμιά 150 Λαρισαίοι(μεμονωμένοι που κάθονταν στην 1), αλλά και 40-50 οργανωμένοι που προκάλεσαν επεισόδια κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, επικρατώντας ένα χάος!!!Αρκετές κοτρόνες εκτοξεύτηκαν στα επίσημα όπου υπήρχαν γέροι και παιδιά!!!Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινηθούν απειλητικά και οι καρδιτσιώτες προς αυτούς και να αρχίσει ένας πετροπόλεμος για κανένα 10 απούσας αστυνομικής δύναμης!!!Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 80’ όπου εκτοξεύτηκε μια μολότοφ στο πέταλο των Λαρισαίων και έσκασε στα πόδια τους με αποτέλεσμα να φύγουν εκείνη την στιγμή από το γήπεδο παρουσίας ισχυρής αστυνομικής δύναμης που κατέφτασε στο ημίχρονο περίπου!!!

Το φίλμ του αγώνα:

17ο: Δυνατό σουτ του Ντέλσον έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Κουτσόπουλος
24ο: Ο Μπιτέλης μπαίνει μόνος από πλάγια, γυρίζει τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Τριποτσέρης κόβει με έγκαιρη προβολή.
27ο: Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Κάιο-Τουμέρ-Ντέλσον συνδυάζονται άψογα, ο Τούρκος βγάζει κάθετη μπαλιλα στον Βραζιλιάνο, ο οποίος βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κουτσόπουλο, αλλά το πλασέ του σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
28ο: Διαγώνιο σουτ του Αμπουχατζίρα μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει ο Κουτσόπουλος.
32ο: Ο Μάλαρζ αποκρούει εντυπωσιακά δυνατό φάουλ του Παλάου.
33ο: 0-1, η ΑΕΛ ανοίγει το σκορ. Ο Σίμιτς μπαίνει από πλάγια στην περιοχή και «σπάει» τη μπάλα στον Τουμέρ, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σουτάρει και νικάει τον Κουτσόπουλο.
36ο: Δεύτερο δοκάρι για την ΑΕΛ σε μακρινό συρτό δυνατό σουτ του Ρομέου.
37ο: Διαγώνιο σουτ του Κάιο μέσα από την περιοχή, η μπάλα φεύγει άουτ.
43ο: Αντεπίθεση της ΑΕΛ με συνδυασμό Αμπουχατζίρα-Μετίν-Κάιο, το πλασέ του Βραζιλιάνου μπλοκάρει ο Κουτσόπουλος.
48ο: Ο Μάλαρζ αποκρούει εντυπωσιακά κοντινό σουτ του Γκόγκα.
56ο: Εντυπωσιακό ενστικτώδες μπλοκάρισμα του Μάλαρζ σε κεφαλιά του Γκόγκα.
61ο: Μακρινό σουτ του Μετίν μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών της ΑΕΛ, η μπάλα φεύγει άουτ.
69ο: 0-2 για την ΑΕΛ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Μετίν, μετά από σέντρα του Αμπουχατζίρα.
71ο: Φάουλ του Ρομέου, μπλοκάρει ο Πίτκας.
73ο: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Από κλέψιμο του Ντεντολά οι «βυσσινί» βγάζουν κόντρα, ο Τουμέρ στρώνει στον Αμπουχατζίρα, ο Ισραηλινός μόνος με τον Πίτκα σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσίγκας δεν καταφέρνει να τη στείλει με προβολή στα δίχτυα.

77ο: Τέταρτο δοκάρι για την ΑΕΛ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μετίν.
84ο: 0-3 για την ΑΕΛ με ωραία πλασέ του Τσίγκα από το ύψος του πέναλτι μετά από πάσα του Λύτρα.
86ο: 0-4 για την ΑΕΛ μετά από φάση διαρκείας και αφού η μπάλα από την απόκρουση του Πίτκα στο σουτ του Τσίγκα, κόντραρε στα πόδια του Φαλάγκα.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσόπουλος (46’ Πίτκας), Αγγελόπουλος (82’ Δεμιρτζόγλου), Κουρτεσιώτης (76’ Νικίτσα), Μαριάν, Φέστερ (73’ Σασωνίδης),Τσάγγαρης (78’ Διγκόζης), Μπιτέλης (46’ Χατζηρίζος), Βουκόκοβιτς, Μπουντούρης (73’ Φαλάγγας), Παλάου (63’ Μελαμπιανάκης), Γκόγκας (78’ Τζέκος).

ΑΕΛ: Μάλαρζ (81’ Σωτηρίου), Νταμπίζας (80’ Κολοβέτσιος), Τριποτσέρης (80’ Μπαλής), Μπουκουβάλας, Τζιάκι (80’ Καρανίκας), Ρομέου (80’ Λύτρας), Ντέλσον (73’ Βλασόπουλος), Μετίν (80’ Σιατραβάνης), Αμπουχατζίρα (75’ Λαμπρόπουλος), Κάιο (58’ Τσίγκας), Σίμιτς (66’ Ντεντολά).


Κερκίδα!!!

Φωτογραφία απο τον αγώνα!!!


Θύρα 3!!!


Λαρισαίοι οι οποίοι έφυγαν στο 80'!!!


Θύρα 3



Φάσεις από το ματς!!!



Καινούργιο σύνθημα για τα Τρίκαλα!!!

Y.Γ. Πηγή BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου