Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Φιλική ήττα από την Νίκη Βόλου!!!






Φιλική ήττα με 0-1 από την Νίκη Βόλου γνώρισε η Ομάδα μας σήμερα στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας παρουσία περίπου 1000 φιλάθλων εκ των οποίων και 3 Βολιωτών του ήταν στο πέταλου. Η ΑΣΑ όπως αναμένονταν παρατάχτηκε χωρίς τον αρχηγό της Σωκράτη Μπουντούρη για να δοκιμάσει ο προπονητής σύστημα χωρίς τον αρχηγό για το ματς του κυπέλου όπου θα εκτίσει την ποινή που χρωστάει από πέρυσι .Το ματς το έλεγχε η αναγέννηση, είχε την υπέροχη αλλά της έλειπε η ουσία που είναι το γοολ το ποίο πέτυχε η Νίκη στο δεύτερο λεπτό τον καθυστερήσεων με τον Κουσίδη μετά από κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας. Πολύ σκληρό(για να μην πω αντιαθλητικό) το παιχνίδι το Βολιωτών κάτω από την ανοχή του διαιτητή όπου έβγαλε μια φορά την κάρτα από το τσεπάκι του .Δύσκολο να ξεχωρίσουν παίχτες για την εμφάνισή τους σήμερα. Λίγο καλύτεροι σε σχέση με τους υπόλοιπους ήταν οι Μάριαν και Φέρστερ, ο Γκόγκας αποκομμένος στην επίθεση και το κέντρο ανύπαρκτο.Καλος επισης ήταν και ο Τσαγκαρης όσο αγωνίστηκε αλλά χωρίς βοήθειες. Στο δεύτερο καλός ο Μπουντούρης αλλά αποκομμένος και αυτος, όπως και ο Χτζηρίζος.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Πίτκας, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Μάριαν, Φέρστερ, Μπιτέλης, Βούκοβιτς, Μελαμπιανάκης, Κόσουτιτς, Τσάγγαρης, Γκόγκας.Επαιξαν ακομη οι Κουτσόπουλος, Σάββας, Διγκόζης, Ζάγκος, Χατζηρίζος, Μπουντούρης και Τζέκος.

Νίκη Βόλου (Χόρχε Μπάριο): Νάννι, Καρυώτης, Κωνσταντινίδης, Μάγγος, Μπένκουα,Μωυσίδης, Σωτρίνης, Στάμος, Παπαστεργίου, Γκόμεζ, Χατζηλιώντας.Επαιξαν ακόμη οι: Τάσσος, Λιάρος, Γεωργιάδης, Μοράλες, Κουσίδης, Σαπαλίδης, Καρακώστας, Παπαιωάννου, Σαμαράς, Ντακουρ, Κακαζούκης, Μαυρουδής.


Προθέρμανση ΑΣΑ!!!

Προθέρμανση Νίκη Βόλου!!!

Οι δύο ομάδες λίγο πριν την έναρξη!!!

Φάση από τον αγώνα!!!

Φάση από τον αγώνα!!!

Κερκίδα!!!

Κερκίδα!!!

Φιλοξενούμενοι 3 άτομα!!!

Φάσεις από το ματς!!!


Y.Γ. Πηγή BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου