Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ισόπαλη 1-1 με την Δοξα!!!


Ισόπαλη 1-1 αναδείχτηκε η ΑΣΑ στην 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής με αντίπαλο την ομάδα της Δόξας Δράμας εντός έδρας. Πολύ κακή η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια βρέθηκε να χάνει 0-1 με σουτ του Μαρκοφσκι, ανέβασε στροφές όμως στο δεύτερο με την είσοδο του Μπιντέλη και κατάφερε να φέρει το μας στα ίσα με γκολ του Μπουντούρη αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει και σε ένα δεύτερο παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που θα της έδινε το τρίποντο.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος (81' Γκόγκας), Μελαμπιανάκης, Δούκας, Βούκοβιτς, Κουρτεσιώτης, Διγκόζης, Βακουφτσής, Χατζηρίζος (64' Ουέλινγκτον), Μπουντούρης, Μόντζο (46' Μπιτέλης).

Δόξα Δράμας (Στράτος Βουτσακέλης): Καρατζιοβαλής, Πακάλτσης, Σαμαράς, Ρομπίνιο (51' Μπαξεβανίδης), Χ. Μουρατίδης (78' Πινδώνης), Άγγος, Γκίκας, Μαρκόφσκι, Παπαθανασίου, Παρμαξίδης, Χλωρός (62' Λ. Μουρατίδης).

Μικρά-Μικρά από το γήπεδο:

-->Μαζί μπήκαν και μαζί αποχώρησαν οι οπαδοί των δύο ομάδων στο γήπεδο επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις και δίνοντας μαθήματα προς όλες τις κατευθύνσεις πως το ποδόσφαιρο ενώνει και πως δεν είναι πόλεμος.

-->Άριστη ήταν η στάση της αστυνομίας όπου επιτέλους στάθηκε στο ύψος της, επιτρέποντας στους Δοξεους να εισέρθουν στο γήπεδο με τα διακριτικά τους και με τα πανό τους.

-->Το πανό που είχε ανοιχτεί και στην Δράμα ανοίχτηκε στο κέντρο του γηπέδου από τους Δοξέρους και από εμάς το οποίο έγραφε ΄΄Αιώνια ιστορία αδελφική φιλία΄΄

-->Πολύ φωνή η θύρα 3 δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε και από ανάλογο αποτέλεσμα από την ομάδα μας

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Οι διαιτητές της 28ης Aγωνιστικής!!!


31-3-2010 ΔΑΚ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΩΡΑ 16:00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΜΗΤΣΗ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΒΟΗΘΟΣ

ΣΓΑΝΤΣΟΣ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΒΟΗΘΟΣ

ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Κακή εμφάνιση και 0-0...!



Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα μας για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής με την ομάδα του Θρασύβουλου εντός έδρας και έχασε έδαφος στη προσπάθεια που κάνει για να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα και να ξεφύγει από τα play out.Η ΑΣΑ δεν ήταν καλή σήμερα και θα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένη που κατέκτησε τον βαθμό της ισοπαλίας. Το ματς ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας με τον Μπουντούρη και τον Χατζηρίζο να δημιουργούν ρήγματα στην άμυνα των αθηναίων ωστόσο σταδιακά η απόδοση των παιχτών μας έπεσε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Θρασύβουλος να κάνει ευκαιρίες και να απειλεί την άμυνά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΣΑ ισορρόπησε το ματς αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα και να πάρει το 3ποντο.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Μελαμπιανάκης, Δούκας, Φέρστερ, Βούκοβιτς, Τσάγγαρης (54' Ουέλινγκτον), Βακουφτσής (76' Γκόγκας), Χατζηρίζος, Μπουντούρης, Μόντζο (54' Μπιτέλης).

Θρασύβουλος (Γιάννης Πλαβούκος): Κωστάκης, Σ. Μίχος, Πιπίνης, Κονέσνι, Βασιλείου, Χ. Μίχος (90+2' Τσούτσουρας), Κατσίκης (66' Αλεξάντροβιτς), Παληγεώργος, Χατζηπαντελίδης, Καραμαλίκης, Κόμπο.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Οι διαιτητές της 27ης Aγωνιστικής!!!

28-3-2010 ΔΑΚ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΩΡΑ 16:00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΒΟΗΘΟΣ

ΤΑΡΑΝΑΣ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΒΟΗΘΟΣ

ΑΠΤΟΣΟΓΛΟΥ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Βαθμό χρυσάφι στην Νεάπολη…!!!








Ισόπαλη 0-0 αναδείχτηκε η ΑΣΑ για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής απέναντι στον Ιωνικό εκτός έδρας. Η ΑΣΑ πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση και με σύμμαχο και την τύχη όταν χρειάστηκε κατάφερε να πάρει τον ένα βαθμό και να κρατίση μακριά της την ομάδα του ιωνικού. Τα παρατράγουδα ωστόσο δεν έλειψαν στο γήπεδο της Νεάπολης καθώς επεισόδια σημειώθηκαν κατά την άφιξη της αποστολής της ΑΣΑ αλλά και κατά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια του γηπέδου. Η ΑΣΑ ωστόσο δεν επηρεάστηκε από αυτές τις καταστάσεις και κατάφερε να φύγει από την Αθήνα με το χρυσό τρίποντο.

Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Μπάγιτς, Ρουσάκης, Μπέριος (79' Πεδάνο), Απ. Παπαζούδης (46' Τσερκέζος), Φουρτάδο, Κεφαλούκος, Χαλαουάνι, Μωραϊτης, Κριστόρι, Σάλτο (72' Ερρίκος).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Μελαμπιανάκης, Δούκας, Φέρστερ, Βούκοβιτς, Μπιτέλης (79' Ουέλινγκτον), Τσάγγαρης (76' Κουρτεσιώτης), Βακουφτσής (85' Γκόγκας), Χατζηρίζος, Μπουντούρης.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Ισόπαλο το θεσσαλικό ντέρμπι 1-1...!





Ισόπαλη με 1-1 αναδείχτηκε η ομάδα μας στο ματς που έγινε για την 25η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής. Το Σκορ άνοιξε για λογαριασμό της ΑΣΑ ο Σωκράτης ο Μπουντούρης στο 41’ για να ισοφαρίσει ο ολυμπιακός με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 53’ ο ροτζέριο.Η ΑΣΑ μετά την ισοφάριση είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Βακουφτση η κεφαλιά του οποίου πέρασε λίγο άουτ, ενώ διαμαρτύρεται και για την ακύρωση ενός γκολ του Δούκα ως επιθετικό φάουλ. Τέλος κάκιστη ήταν η διαιτησία όπου έσπρωχνε την ομάδα του βόλου. Απίστευτη η παρουσία του κόσμου 3500 περίπου και 400 βολιώτες οι οποίοι έκατσαν στο πέταλο(στο οποίο μετά από ένταση που δημιουργήθηκε από την αστυνομία όπου έριξε αδικαιολόγητα χημικά πίσω από αυτήν, με αποτέλεσμα να γίνουν ζημιές αφού ξηλώθηκαν αρκετά καθίσματα.).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Μελαμπιανάκης, Δούκας, Φέρστερ, Βούκοβιτς, Μόντζο, Διγκόζης (78' Ουέλινγκτον), Μπουντούρης, Χατζηρίζος (88' Τσάγγαρης), Βακουφτσής (78' Γκόγκας).

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κηπουρός, Κόρμπος (46' Καπετάνος), Ζαραδούκας, Ψυχογιός, Λιαπάκης, Σολάκης (64' Σιαλμάς), Μπουλούτ, Ουμπίντες (73' Αμπράμοβιτς), Άλβαρεζ, Ροτζέριο, Μόνχε.


Αναγέννηση Καρδίτσα- Ολ. Βόλου 25η Αγωνιστική





Την ομάδα του ολυμπιακού Βόλου θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής. Η ΑΣΑ δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα(πλειν του Μάριαν που είναι τραυματίας)και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή εντεκάδα και με στόχο την κατάκτηση των 3 βαθμών. Ο Βόλος από την άλλα έρχεται στην Καρδίτσα θέλοντας και αυτός το τρίποντο για να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Το ματς που αναμένετε να το παρακολουθήσει πάρα πολύς κόσμος και των δύο ομάδων(αν και απαγορεύονται οι μετακινήσεις οπαδών)θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα καλυφτεί ζωντανά από την Ετ3

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Οι διαιτητές της 25ης Aγωνιστικής!!!

15-3-2010 ΔΑΚ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΩΡΑ 15:00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΒΟΗΘΟΣ

ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΒΟΗΘΟΣ

ΤΑΡΑΝΑΣ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ισόπαλη 1-1 η ΑΣΑ στην Κατερίνη...!






Ισόπαλη 1-1 αναδείχτηκε η ομάδα μας για την 24η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής. Το σκορ άνοιξε ο Φρέντεριξ για τον Πιερικό στο 9΄ λεπτό μετά από λάθος του Δούκα η μπάλα έφτασε στον φρέντεριξ που με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 1-0.Η ΑΣΑ δεν το έβαλε κάτω και κάτω από τις ιαχές των 37 και πλέον φιλάθλων της ΑΣΑ που ταξίδεψαν στην Κατερίνη ισορρόπησαν το μας και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Μπουντούρη στο 26΄.Απο εκεί και πέρα η ΑΣΑ έψαξε το δεύτερο γκολ είχε μια καλή ευκαιρία με το βακουφτση αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ. Ο Πιερικός στο τέλος είχε δύο κλασικές ευκαιρίες να κάνει το 2-1 αλλά η τύχη ήταν υπέρ της ΑΣΑ και το 1-1 έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Εξουζίδης, Τασίδης, Γιαζιτζόγλου, Ρέγες (63' Ολγκίν), Παντελιάδης, Κοντέων, Πέντα (83' Τσιτλακίδης), Φρέντερικς (76' Γκουγκουλιάς), Θάνος.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Δούκας, Φέρστερ, Βούκοβιτς, Μόντζο, Διγκόζης (90' Ουέλινγκτον), Μπουντούρης, Χατζηρίζος (90+1' Τσάγγαρης), Βακουφτσής (81' Γκόγκας).

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 24η Αγωνιστική





Την ομάδα του Πιερικού θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής.Η ΑΣΑ ταξιδεύει στην Κατερίνη χωρίς απουσίες(πλην του Μάριαν που είναι τραυματίας) θα προσπαθήσει να αφήσει στην άκρη τα διοικητικά προβλήματα και να παίξει για την Φανέλα και για τον Λαό. Αρκετός κόσμος αναμένετε να ταξιδέψει και να συμπαρασταθεί στα απλήρωτα κανάρια μας. Το ματς θα ξεκινήσει στις 15:00.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Και τώρα παίζει μπάλα ο Λαος…!

Την κατάσταση στα χέρια τους παίρνουν οι φίλαθλοι της ΑΣΑ οι οποίοι έχουν ξεκινήσει προσπάθεια για την συγκέντρωση χρημάτων ώστε να δοθούν με την μορφή ΠΡΙΜ στους παίχτες για την σπουδαία προσπάθεια που καταβάλουν (παρά το ότι είναι εδώ και τέσσερις μήνες απλήρωτοι)και για το γεγονός ότι τιμούν την κιτρινόμαυρη και παίζουν γι αυτήν. Ολοι λοιπόν από το υστέρημα μας θα πρέπει να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνετε από τους Φιλάθλους.

Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέτετε το ποσό που επιθυμείτε είναι:

EUROBANK:
Ελλάδα: 0026-0475-50-0100051510
Εξωτερικό: 002604750000500100051510

PROBANK: 305150011010

ASPIS BANK
Ελλάδα: 0103231000008749

Εξωτερικό: 4504703230103231000008749

Επίσης από το Σάββατο θα υπάρχουν και κουπόνια των 5€,10€ και 50€ και θα διατίθενται από τους φιλάθλους τις ΑΣΑ σε κεντρικά σημεία της Καρδίτσας(περίπτερο θα στηθεί στην κεντρική πλατεία).Ακόμη θα υπάρχει και αριθμός για αποστολή sms(κόστος 1,25€).

Πηγή: www.gate3.gr


Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής!!!

7-3-2010 ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑ 15:00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΜΗΤΣΗ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΒΟΗΘΟΣ

ΣΓΑΝΤΣΟΣ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΒΟΗΘΟΣ

ΤΣΑΡΝΑΣ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΠΑΠΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 "KANAΡΙΑ"


Η ΛΕ.Φ.Α.Κ. 'ΚΑΝΑΡΙΑ' νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημοσίως τους παίχτες και το προπονητικό team της ομάδας μας που αν και απλήρωτοι εδώ και 4 μήνες, διοικητικά εγκαταλελειμμένοι και κάτω από απαράδεκτες γηπεδικές συνθήκες, λειτουργώντας μόνο πια συναισθηματικά δεν έπαψαν να τιμούν το ιερό σύμβολο της υπεραιωνόβιας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, την ποδοσφαιρική τους αξιοπρέπεια και τους χιλιάδες φανατικούς οπαδούς της.

Η ΛΕ.Φ.Α.Κ. 'ΚΑΝΑΡΙΑ' δεν θα μείνει μόνο στην παρούσα ανακοίνωση αλλά θα προβεί άμεσα σε συγκεκριμένες ενέργειες ώστε αυτή η θαυμάσια σε ικανότητες, χαρακτήρα και τσαγανό ομάδα να πλαισιωθεί από μια αντάξια της διοίκηση, η οποία(πλην του κυρίου Τσουμάνη που τρέχει για όλα και του αξίζουν συγχαρητήρια) έχει εγκαταλείψει την ομάδα στη μοίρα της, μια ομάδα που υπό άλλες διοικητικές συνθήκες μπορούσε ακόμα και την άνοδο.

Η ΛΕ.Φ.Α.Κ. 'ΚΑΝΑΡΙΑ' απαιτεί εδώ και τώρα, σήμερα κι ολας να ξεκαθαρίσει ο παρών-απών πρόεδρος της κύριος Κωτούλας τις προθέσεις του. Όχι βέβαια στα λόγια, αλλά στα εργα.Κύριε Κωτούλα ευχαριστούμε για την ως τώρα προσφορά σας ,αλλά ήρθε η ώρα η να πληρώσετε τις οφειλές σας η να αποχωρήσετε σήμερα κιολας παραδίδοντας στο Δημαρχείο τις μετοχές. Μην παίζετε με έναν ολόκληρο Νομό, πάνω από όλα δεν έχετε το δικαίωμα. Πήρατε την ομάδα στη Β Εθνική και εκεί πρέπει να την αφήσετε!!! Αν κουραστήκατε φύγετε όπως ήρθατε με ψηλά το κεφάλι!!! Το να μη μπορείς είναι θεμιτό αρκεί να το δηλώνεις!

Πληρώστε ή φύγετε !!!Από δω και πέρα θα μιλήσει ο λαός μας!!! Ανοχή και υπομονή τέλος!!!

ΛΕ.Φ.Α.Κ. 'ΚΑΝΑΡΙΑ'