Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Ισόπαλο το θεσσαλικό ντέρμπι 1-1...!





Ισόπαλη με 1-1 αναδείχτηκε η ομάδα μας στο ματς που έγινε για την 25η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής. Το Σκορ άνοιξε για λογαριασμό της ΑΣΑ ο Σωκράτης ο Μπουντούρης στο 41’ για να ισοφαρίσει ο ολυμπιακός με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 53’ ο ροτζέριο.Η ΑΣΑ μετά την ισοφάριση είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Βακουφτση η κεφαλιά του οποίου πέρασε λίγο άουτ, ενώ διαμαρτύρεται και για την ακύρωση ενός γκολ του Δούκα ως επιθετικό φάουλ. Τέλος κάκιστη ήταν η διαιτησία όπου έσπρωχνε την ομάδα του βόλου. Απίστευτη η παρουσία του κόσμου 3500 περίπου και 400 βολιώτες οι οποίοι έκατσαν στο πέταλο(στο οποίο μετά από ένταση που δημιουργήθηκε από την αστυνομία όπου έριξε αδικαιολόγητα χημικά πίσω από αυτήν, με αποτέλεσμα να γίνουν ζημιές αφού ξηλώθηκαν αρκετά καθίσματα.).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Μελαμπιανάκης, Δούκας, Φέρστερ, Βούκοβιτς, Μόντζο, Διγκόζης (78' Ουέλινγκτον), Μπουντούρης, Χατζηρίζος (88' Τσάγγαρης), Βακουφτσής (78' Γκόγκας).

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κηπουρός, Κόρμπος (46' Καπετάνος), Ζαραδούκας, Ψυχογιός, Λιαπάκης, Σολάκης (64' Σιαλμάς), Μπουλούτ, Ουμπίντες (73' Αμπράμοβιτς), Άλβαρεζ, Ροτζέριο, Μόνχε.