Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 "KANAΡΙΑ"


Η ΛΕ.Φ.Α.Κ. 'ΚΑΝΑΡΙΑ' νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημοσίως τους παίχτες και το προπονητικό team της ομάδας μας που αν και απλήρωτοι εδώ και 4 μήνες, διοικητικά εγκαταλελειμμένοι και κάτω από απαράδεκτες γηπεδικές συνθήκες, λειτουργώντας μόνο πια συναισθηματικά δεν έπαψαν να τιμούν το ιερό σύμβολο της υπεραιωνόβιας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, την ποδοσφαιρική τους αξιοπρέπεια και τους χιλιάδες φανατικούς οπαδούς της.

Η ΛΕ.Φ.Α.Κ. 'ΚΑΝΑΡΙΑ' δεν θα μείνει μόνο στην παρούσα ανακοίνωση αλλά θα προβεί άμεσα σε συγκεκριμένες ενέργειες ώστε αυτή η θαυμάσια σε ικανότητες, χαρακτήρα και τσαγανό ομάδα να πλαισιωθεί από μια αντάξια της διοίκηση, η οποία(πλην του κυρίου Τσουμάνη που τρέχει για όλα και του αξίζουν συγχαρητήρια) έχει εγκαταλείψει την ομάδα στη μοίρα της, μια ομάδα που υπό άλλες διοικητικές συνθήκες μπορούσε ακόμα και την άνοδο.

Η ΛΕ.Φ.Α.Κ. 'ΚΑΝΑΡΙΑ' απαιτεί εδώ και τώρα, σήμερα κι ολας να ξεκαθαρίσει ο παρών-απών πρόεδρος της κύριος Κωτούλας τις προθέσεις του. Όχι βέβαια στα λόγια, αλλά στα εργα.Κύριε Κωτούλα ευχαριστούμε για την ως τώρα προσφορά σας ,αλλά ήρθε η ώρα η να πληρώσετε τις οφειλές σας η να αποχωρήσετε σήμερα κιολας παραδίδοντας στο Δημαρχείο τις μετοχές. Μην παίζετε με έναν ολόκληρο Νομό, πάνω από όλα δεν έχετε το δικαίωμα. Πήρατε την ομάδα στη Β Εθνική και εκεί πρέπει να την αφήσετε!!! Αν κουραστήκατε φύγετε όπως ήρθατε με ψηλά το κεφάλι!!! Το να μη μπορείς είναι θεμιτό αρκεί να το δηλώνεις!

Πληρώστε ή φύγετε !!!Από δω και πέρα θα μιλήσει ο λαός μας!!! Ανοχή και υπομονή τέλος!!!

ΛΕ.Φ.Α.Κ. 'ΚΑΝΑΡΙΑ'