Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Κακή εμφάνιση και 0-0...!



Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα μας για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής με την ομάδα του Θρασύβουλου εντός έδρας και έχασε έδαφος στη προσπάθεια που κάνει για να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα και να ξεφύγει από τα play out.Η ΑΣΑ δεν ήταν καλή σήμερα και θα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένη που κατέκτησε τον βαθμό της ισοπαλίας. Το ματς ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας με τον Μπουντούρη και τον Χατζηρίζο να δημιουργούν ρήγματα στην άμυνα των αθηναίων ωστόσο σταδιακά η απόδοση των παιχτών μας έπεσε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Θρασύβουλος να κάνει ευκαιρίες και να απειλεί την άμυνά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΣΑ ισορρόπησε το ματς αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα και να πάρει το 3ποντο.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Μελαμπιανάκης, Δούκας, Φέρστερ, Βούκοβιτς, Τσάγγαρης (54' Ουέλινγκτον), Βακουφτσής (76' Γκόγκας), Χατζηρίζος, Μπουντούρης, Μόντζο (54' Μπιτέλης).

Θρασύβουλος (Γιάννης Πλαβούκος): Κωστάκης, Σ. Μίχος, Πιπίνης, Κονέσνι, Βασιλείου, Χ. Μίχος (90+2' Τσούτσουρας), Κατσίκης (66' Αλεξάντροβιτς), Παληγεώργος, Χατζηπαντελίδης, Καραμαλίκης, Κόμπο.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!