Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ισόπαλη 1-1 η ΑΣΑ στην Κατερίνη...!






Ισόπαλη 1-1 αναδείχτηκε η ομάδα μας για την 24η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής. Το σκορ άνοιξε ο Φρέντεριξ για τον Πιερικό στο 9΄ λεπτό μετά από λάθος του Δούκα η μπάλα έφτασε στον φρέντεριξ που με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 1-0.Η ΑΣΑ δεν το έβαλε κάτω και κάτω από τις ιαχές των 37 και πλέον φιλάθλων της ΑΣΑ που ταξίδεψαν στην Κατερίνη ισορρόπησαν το μας και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Μπουντούρη στο 26΄.Απο εκεί και πέρα η ΑΣΑ έψαξε το δεύτερο γκολ είχε μια καλή ευκαιρία με το βακουφτση αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ. Ο Πιερικός στο τέλος είχε δύο κλασικές ευκαιρίες να κάνει το 2-1 αλλά η τύχη ήταν υπέρ της ΑΣΑ και το 1-1 έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Εξουζίδης, Τασίδης, Γιαζιτζόγλου, Ρέγες (63' Ολγκίν), Παντελιάδης, Κοντέων, Πέντα (83' Τσιτλακίδης), Φρέντερικς (76' Γκουγκουλιάς), Θάνος.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Δούκας, Φέρστερ, Βούκοβιτς, Μόντζο, Διγκόζης (90' Ουέλινγκτον), Μπουντούρης, Χατζηρίζος (90+1' Τσάγγαρης), Βακουφτσής (81' Γκόγκας).

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!