Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ηττα με κατεβασμένα τα χέρια...!






Την ήττα με 0-1 γνώρισε η ομάδα μας από τον Πανσερραικό για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνική. Η ΑΣΑ εμφανίστηκε πολύ νωθρή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δώσει το δικαίωμα στον Πανσερραικό να πιστέψει στο αποτέλεσμα το οποίο κατέκτησε χάρις σε ένα γκολ που σημείωσε στο 14 μετά από λάθος του φέρστερ με τον Σκάγκλια με σουτ. Η ΑΣΑ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και μοιραία ήρθε η ήττα η οποία είναι η πρώτη στην Καρδίτσα. Η ΑΣΑ πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση μετά από αυτή την ήττα, έχοντας να βγάλει εις πέρας ένα δύσκολο πρόγραμμα 2 εκτός (ρόδο και εθνικό) και στην συνέχεια εντός με την πρωτοπόρο Κέρκυρα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Kουτσόπουλος, Αγγελόπουλος (76' Μπιτέλης), Μελαμπιανάκης, Μάριαν, Φέρστερ, Διγκόζης, Βούκοβιτς, Τσάγγαρης, Χατζηρίζος (66' Γκόγκας), Μπουντούρης, Βακουφτσής.

Πανσερραϊκός (Γκιγέρμο Όγιος): Βαλσαμάκης, Γαλανόπουλος, Γεωργιάδης, Τάντιτς (62' Κάστρο), Σκάγκλια, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Λεοζίνιο (57' Τράκις), Ριμόλντι (71' Βοσκόπουλος), Μιχαήλ, Ν. Ζάπροπουλος.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!