Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Κάκιστη εμφάνιση και 1-1…!!!





Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδειχτηκε η ομάδα μας στο σημερινό ματς που έγινε στα πλέσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β εθνικής με αντίπαλο την ομάδα του Αγροτικού αστέρα. Το σκορ άνοιξε ο Μπλαζεύσκι στο 30΄ με σουτ μετά από απόκρουση πέναλτι του κουτσόπουλου, πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους καρδιτσώτες. Οι ομάδα της Καρδίτσας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα μετά από γκολ του χατζηρίζου στο 80’.Στη η ΑΣΑ πίεσε για να πάρει την νίκη αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο γκολ και το 1-1 έμελε να είναι το τελικό σκορ. Στα αξιοσημείωτα η εκπληκτική εμφάνιση του Κουτσόπουλου που κράτησε όρθια την ομάδα σε αρκετές περιπτώσεις ενώ απέκρουσε και το πέναλτι.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης):Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης (73' Κομβολίδης), Φέρστερ, Μάριαν, Βέλα Τζούνιορ (25' λ.τ Χατζηρίζος), Βούκοβιτς (73' Ιασωνίδης), Μελαμπιανάκης, Γκόγκας, Μπουντούρης, Διγκόζης.

Αγροτικός Αστέρας (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Βαγγελόπουλος, Μπάρμπας, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Δεινόπαπας (77' Ναλμπάντης), Χασιώτης, Μπλαζέφσκι, Στεφανίδης (86' Γέβτζοβιτς), Τσούκλης (90' Καθάριος).


Εισοδος ομάδων…!!!

Εισοδος ομάδων…!!!

Όρκος νίκης...!!!

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου