Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Ηττα στην Καλαματα...!





Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ομάδα μας για την 17η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Β εθνικής. Η ομάδα μας η οποία παρατάχτηκε με αρκετές απουσίες αλλά και με τον Βακουφτσή στην σύνθεσή της, παρουσίασε καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατάφερε να πάρει βαθμό οι βαθμούς και έτσι έμπλεξε σε περιπέτειες καθώς βρίσκετε στο γκρουπ των τελευταίων. Η ομάδα μας είχε ευκαιρίες τόσο με τον Μπουντούρη, όσο και με τον Γκόγκα να κάνει το 0-1 αλλά οι ευκαιρίες που τους δόθηκαν δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 42΄ η Μαύρη θύελλα κατάφερε να κάνει το 1-0 και να καθαρίσει όπως αποδείχτηκε το ματς. Η ΑΣΑ στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το 1-0 ήταν το τελικό σκορ.

Καλαμάτα (Γιώργος Μπένος): Μπαλτιμάς, Χατζής, Ψυχογιόπουλος, Καμινιώτης, Τσιμικλής (67' Ηλιόπουλος), Τάσιτς, Καλαγκάνης, Ετέροβιτς (90+2' Α. Κωνσταντόπουλος), Σκαρλάτος (78' Ντεκίδης), Πουρτουλίδης, Παπουτσής.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Μελαμπιανάκης, Φέρστερ (85' Φαλάγγας), Μάριαν, Χατζηρίζος (72' Τσάγγαρης), Βούκοβιτς, Γκόγκας (66' Ιασωνίδης), Μπουντούρης, Διγκόζης, Βακουφτσής

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!