Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ήττα στη ρόδο και η κατρακύλα συνεχίζετε...!





Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα μας στο απογευματινό ματς που έγινε στην ρόδο με την τοπική ομάδα της ρόδου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής.Η ΑΣΑ στάθηκε αρκετά καλά στο συγκριμένο παιχνίδι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν κινδύνεψε σημαντικά ενώ είχε και μια ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ με το σουτ του Μπουντούρη να περνάει λίγο άουτ. Στην επανάληψη και όσο περνούσε η ώρα η ΑΣΑ κλίνονταν όλο και περισσότερο για να πάρει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας αλλά ένα λάθος στο κέντρο της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στο Ιράλα με καρφωτή κεφαλιά να γράψει μέσα από την μικρή περιοχή το 1-0 στο 78’ και να χαρίσει το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα της ρόδου. Η ΑΣΑ πλέων βρίσκετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση στο βαθμολογικό πίνακα καθώς έχει μόλις 19 βαθμούς και κινδυνεύει αν αύριο κερδίσει η Καλαμάτα και ο Θρασύβουλος οι οποίοι αγωνίζονται εντός με Εθνικό αστέρα και Εθνικό πειρεώς αντίστοιχα να βρεθούν στην προτελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στην Γ εθνική. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΣΑ ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Πειραιώς με αρκετές ελλείψεις στην άμυνα δεν θα παίξουν (Μαριαν, φέρστερ και Δούκας που αποβλήθηκε σήμερα).Τέλος στα μεταγραφικά την απόκτηση του Ουέλικτον ανακοίνωσε σήμερα η ΑΣΑ ενισχύοντας έτσι την μεσαία της γραμμή. Τις επόμενες μέρες και μέχρι την Δευτέρα που ολοκληρώνετε η μεταγραφική περίοδος αναμένονται και άλλες μεταγραφές με τον Άκη Πέτρου να είναι ψιλά στην μεταγραφική λίστα.

Ρόδος (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Παναγιωτόπουλος, Δανάς, Στ. Καντιμοίρης, Σωτήρχος, Πελέκης, Βεργώνης, Ιράλα, Οξύζογλου (71' Λουτσιάνο), Ζιλβάν (53' Βιλάρ), Λάζετιτς, Κακλαμάνος (87' Μπιμπίρης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Φέρστερ, Δούκας, Μελαμπιανάκης (76' Τσάγγαρης), Διγκόζης, Βούκοβιτς (85' Γκόγκας), Βακουφτσής, Μπιτέλης (71' Χατζηρίζος), Μπουντούρης.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!