Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Θετικό ήταν και το δευτερο φιλικό Τεστ(2-1) με αντίπαλο τον Λεβαδιακό!!!



Άκρως ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα για τους φιλάθλους της Αναγέννησηςκαι το προπονητήτης-έστω κι αν ήταν φιλική αναμέτρηση- στην πρώτη εμφάνιση των "κιτρινόμαυρων" στη φυσικήτους έδρα. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος παρότι είχαν απενάντι τους μία ομάδα που αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ όπως είναι ο Λεβαδειακός.
Στο αγωνιστικόμέρος οι "κιτρινόμαυροι" μπήκαν δυνατάστα πρώτα λεπτάτηςαναμέτρησηςκαι ευτύχησαν να προηγηθούν με όμορφο πλασέτου Μπιτέλη στο 11' μετά απόκαθέτη πάσα του Φέρστερ. Στην συνέχεια, οι Βοιωτοίπροσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν με εκτέλεση φάουλ του Μπάρκογλου στο 13'όμως ο Κουτσόπουλοςαπέκρουσε εκπληκτικάσε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να ανεβάζουν την απόδοση τους με αποτέλεσμα να διπλασιάσουν τα τερματάτουςστο 23' με σκορερ τον Τσάγγαρη, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτικήατομικήενέργεια και με όμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξία γωνία τηςεστίαςτου Καρακώστα. Πάντως ο Λεβαδειακόςαπώλεσε τη μεγαλύτερη του ευκαρία στο αγώνα, όταν στο 29' ο Μπάρκογλου εκμεταλλεύτηκε το λάθοςγύρισμα του Μπαλζαρέτι πλάσαρε τον Κουτσόπουλο όμωςο Μάριαν κατάφερε να απομακρύνει προ τελικήςγραμμής Η ομάδα τηςΑναγέννησης θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα, καθώςο Μπουντούρηςστο 40' πέρασε όποιον βρήκε μπροστάτου όμωςτο σουτ που πραγματοποίησε πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές με
αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμόςτου αγώνα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Καρακώστα. Στο 67' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με σκόρερ τον Βασιλείου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το λάθος γύρισμα του Δούκα και με πλασέ νίκησε τον Πίτκα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολύ καλήεμφάνιση για τουςγηπεδούχους πραγματοποίησαν οι νεοαποκτηθέντες Τσάγγαρης Φέρστερ και Κόσουτιτς οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση απότους φίλους της Αναγέννησης όπως και οι Γκόγκας Ιασωνίδηςκαι Μπαλζαρέτι.
Πάντως ο φίλαθλος κόσμος της Καρδίτσας δεν ξέχασε και τις παλιιοσειρές και
αναφερόμαστε φυσικάστον αρχηγό της Αναγέννησης Σωκράτη Μπουντούρη, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε την ώρα της αλλαγής του.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος(46'Πίτκας,Αγγελόπουλος(46' Σάββας, Χατζηρίζος(75' Δημόπουλος, Μάριαν (61' Δούκας, Φέρστερ (46' Ιασωνίδης, Μπιτέλης(75' Φαλάγγας, Βούκοβιτς Μπαλζαρέτι (69' Μελαμπιανάκης, Τσάγγαρης(69' Ζάγκος, Γκόγκας(61' Τζέκος, Μπουντούρης(61' Κόσουτιτς)

Λεβαδειακός (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Καρακώστας(62' Πασχαλάκης, Μουλόπουλος(62' Κόλτσης, Μαρτολέλ (57' Μαχαίρας, Καψής(76' Νικολακάκης, Χαλούλος(86' Μπουντόπουλος, Τζωρμπατζάκης(36' Κόλτζος, Ζησόπουλος(76' Παπαδόπουλος, Μπάρκογλου (46' Βασιλείου), Ναπολεόνι (46' Γάτσος, Σερτζίνιο (68' Λεμονής, Μπούσι (46' Μπουτ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τρ. ΤίκαςΒΟΗΘΟΙ: Δ. Τίκας Π. Κωτούλας4ος: Χ. ΓαλάνηςΚΙΤΡΙΝΕΣ: ΔούκαςΈκλεισε ο Διγκόζης!


Πηγή www.mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου