Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Θετικό το πρώτο φιλικό τεστ!!!



Θετικό ήταν το πρώτο φιλικό τεστ για την ομάδα μας όπου επικράτησε με 1-0 της Παναχαϊκής με σκόρερ τον Σάκη Γκόγκα στο 50 της αναμέτρησης. Το γκολ όπου έκρινε την αναμέτρηση προήλθε μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουντούρη , η μπάλα έφτασε στον Παλάου όπου σούταρε πάλι, η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα όπου καιροφυλαχτούσε ο Γκόγκας που με ωραίο διαγώνιο σουτ την έστειλε να αναπαυτεί στα δίχτυα του Δρακόπουλου . Το παιχνίδι διεξήχθη σε δύο ημίχρονα τον 40 λεπτών το καθένα. Οι κιτρινόμαυρη είχαν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού παίζοντας στο μισό γήπεδο την ομάδα της Παναχαϊκής. Στα αξιοσημείωτα ήταν η μεγάλη παρουσία των φιλάθλων της Παναχαϊκής 60 περίπου που ταξίδεψαν οργανωμένα για να δουν την ομάδα τους ,αντίθετα η παρουσία των καρδιτσιωτών ήταν περιορισμένη ,αφού δεν ξεπέρασαν τα 20 άτομα!!!

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Πίτκας(40’ Κουτσοπουλος-70 Παυλόπουλος),Αγγελόπουλος(59’Σάββας),Κουρτεσιώτης (λ.τ. 48’ Δημόπουλος), Μάριαν(40’ Δούκας), Ιασωνίδης(40’ Φέρστερ), Μπιντέλης (54’ Κόσουτιτς), Βουκοβιτς (59’ Δερμιτζόγλου υποδοκιμήν),Τσάγγαρης (40’Παλάου),Χατζηρίζος(40’Μελαμπιανάκης),Γκόγκας(54’ Φαλάγκας),Μπουντούρης( 54’ Τζέκος).

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ:Σουμουλίδης (Δρακόπουλος),Κανελόπουλος (Τρίγκας), Βαλιάνος (Λαμπρόπουλος Σ), Λίτσος (Ακπαρίδης), Σεντεμέντες (Γ. Λαμπρόπουλος), Λουμπαρδέας ( Παπαποστόλου), Σάμαρης ( Τζιβιλόγλου) , Κοζανίδης (Ροματσουκ) , Σπυριδάκης (Στεργίδης) ,Κυβελίδης (Σπανός) , Γραμματικόπουλος (Τριχιάς) .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου