Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Παλικαρίσια νίκη αν και απλήρωτοι...!






Την νίκη με 1-0 γνώρισε η ομάδα μας για την 23 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής. Οι παίχτες της ΑΣΑ αν και απλήρωτοι έπαιξαν για τον εαυτό τους και για τους φιλάθλους και κέρδισαν σχετικά εύκολα την κακή Ηλιούπολη.Η ΑΣΑ σε συνδιασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα ξέφυγε στην βαθμολογία και αντιμετωπίζει ποιο αισιόδοξα την συνέχεια. Στο γήπεδο παρόν ήταν πολύς κόσμος όπου κατέκλυσε την μοναδική κερκίδα του σταδίου και στο τέλος πανηγύρισαν με την ψυχή τους την νίκη.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Μελαμπιανάκης (90+1' Κουρτεσιώτης), Δούκας, Φέρστερ, Βούκοβιτς, Μόντζο, Διγκόζης (89' Τσάγγαρης), Μπουντούρης, Χατζηρίζος, Βακουφτσής (70' Γκόγκας).

Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Τακίδης, Νικολόπουλος, Παραράς, Τσιώλης, Ρουσσάκης, Κόλτσης, Σαρμιέντο (71' Ψαρρής), Δημήτρης, Γήτας (85' Μουνιόθ), Κάμπας, Κρητικός (44' λ.τ Νατσέφσκι).

Μικρά- Μικρά από το γήπεδο:

-->Περισσότεροι από 3000 καρδιτσώτες κατέκλισαν την μία και μοναδική κερκίδα του σταδίου της Καρδίτσα.

-->Εκπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΣΑ.

-->Απόν από το γήπεδο ήταν ο πρόεδρος της ομάδας μας .

Είσοδος ομάδας…!

Είσοδος ομάδας…!

Είσοδος ομάδας…!

Κερκίδα…!

Κερκίδα…!

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής!!!

20-2-2010 ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΩΡΑ 15:00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΒΟΗΘΟΣ

ΚΩΣΤΑΚΟΣ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΒΟΗΘΟΣ

ΠΑΠΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΚΟΥΚΛΟΜΕΝΟΣ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Ανακοίνωση παιχτών…!

Τις τελευταίες δύο ημέρες αποφασίσαμε να προβούμε στο έσχατο μέτρο της αποχής απο τις εκδηλώσεις της ομάδας μας για να δώσουμε ένα μήνυμα προς τη διοίκηση ότι θα πρέπει ν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Η αποχή ήταν το τελευταίο μέσο που είχαμε στη διάθεσή μας να ευαισθητοποιήσουμε τη διοίκηση και ήλθε ύστερα απο τέσσερις μήνες υπομονής όλων των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των εργαζομένων στο ποδοσφαιρικό τμήμα που παρότι ήμασταν εκτεθειμένοι οικονομικά, υπήρξαμε απολυτα συνεπείς στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις αποφεύγοντας μάλιστα να διεκδικήσουμε μέσω προσφυγής αυτά που δικαιούμαστε.
Δυστυχώς ούτε με το μέσο της αποχής φαίνεται ότι υπάρχει αποτέλεσμα καθώς μέχρι την ώρα σύνταξης της ανακοίνωσης δεν έχουμε καν μια ειδοποίηση απο τη διοίκηση για το τι μέλλει γενέσθαι.
Σεβόμενοι τους εαυτούς μας ως επαγγελματίες αθλητές ως προσωπικότητες και ταυτόχρονα την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας μας αποφασίσαμε τα εξής:

Να επανέλθουμε στο κανονικό προγραμμα των προπονήσεων και να μην υποθηκεύσουμε τη συνοχή της ομάδας μας ενόψει ενός καθοριστικού αγώνα. Η αξιοπρέπειά μας και ο σεβασμός στο σύμβολο της φανέλας που φοράμε δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε. Εστω κι αν είμαστε εγκαταλελειμένοι και εκτεθειμένοι οικονομικά, θα δώσουμε και την τελευταία ικμάδα των δυνατοτήτων μας για να φθάσει η ομάδα μας στη νίκη την Κυριακή.

Καλούμε τον κόσμο της Καρδίτσας να σταθεί αρωγός στο πλευρό μας και να μας συμπαρασταθεί σ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.

Την ίδια στιγμή θα προτιμούσαμε κανείς απο τη διοίκηση να μην εμφανιστεί δίπλα μας την Κυριακή για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είναι δίπλα μας στην καθημερινή μας δραστηριότητα. Μόνοι μας είμαστε κάθε μέρα, μόνοι μας θέλουμε να δώσουμε και τον καθοριστικό αυτό αγώνα.

Οι μόνοι που βρίσκονται δίπλα μας συνεχώς είναι οι φίλαθλοι. Μ αυτούς θέλουμε μόνο να παλέψουμε την Κυριακή.

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ
ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Κακή εμφάνιση και ήττα…!





Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα μας για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής στο Αγρίνιο με αντίπαλο την ομάδα του Παναιτωλικού. Η ομάδα με εμφανίστηκε πολύ κακή χωρίς πάθος και η ήταν ήρθε φυσιολογικά, χάρις σε γκολ του Μπαικαρά στο 55΄, και ενώ η μπάλα του στρώθηκε μετά από κόντρα. Η ΑΣΑ προσπάθησε να αντιδράσει στην συνέχεια ωστόσο αρκετοί παίχτες ήταν σε κακή μέρα και έτσι το 1-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Άριστη ήταν η φιλοξενία που παρείχαν οι Αγρινιώτες στους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν στο Αγρίνιο(περίπου 25) οι οποίοι μάλιστα μπήκαν δωρεάν στο γήπεδο…!

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Πονηρός, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Στόρμπαεκ, Δημούτσος, Θεοδωρίδης, Δέντσας, Μπαϊκαρά (75' Μόρετς), Μπακάκης (46' Μπουμάλ), Ζουρούδης (80' Χάντζιτς).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος (78' Ουέλινγκτον), Μάριαν, Δούκας, Διγκόζης, Μόντζο, Βούκοβιτς, Μελαμπιανάκης, Γκόγκας (70' Βακουφτσής), Χατζηρίζος (67' Τσάγγαρης), Μπουντούρης.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Παναιτωλικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 22η Αγωνιστική





Την ομάδα του Παναιτωλικού θα αντιμετωπίσει αύριο η ομάδα μας για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής στο Αγρίνιο. Η ΑΣΑ η οποία θα παραταχθεί πλήρης στο Αγρίνιο(επιστρέφει Φέρστερ που εξέτισε και ο Ουέλικτον που έλειπε στην Βραζιλία) ,θα επιχρίσει να φύγει με το τρίποντο από ένα πολύ δύσκολο ματς που αναμένετε να το παρακολουθήσει πολύς κόσμος. Στην προσπάθειά της η ΑΣΑ δεν θα είναι ούτε εκεί μόνη της καθώς αναμένετε να ταξιδέψει πολύς κόσμος μεμονωμένα και να συμπαρασταθεί στα κανάρια μας παρά το εργάσιμο της ημέρας. Τέλος το ματς θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ3.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής!!!

20-2-2010 ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΩΡΑ 15:00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΛΙΧΟΥΔΗΣ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑΣ

ΒΟΗΘΟΣ

ΚΑΠΟΥΤΖΗΣ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΒΟΗΘΟΣ

ΣΙΔΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Η ΛΕ.Φ.Α.Κ. "ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ" ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 ''ΚΑΝΑΡΙΑ'' ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ. ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ 2 ΦΙΛΑΘΛΩΝ (ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ):

1) ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ

2) ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΝΑΝ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΓΩΝΑ-ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!

3) ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΦΙΛΗΣΥΧΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ!

4) ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΘΥΜΙΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

5) ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ''ΚΡΟΤΙΔΑ'' ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ-ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ''Η ΔΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ''!

Η ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 ''ΚΑΝΑΡΙΑ'' ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ:

1) ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ;

2) ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ;

3) ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΡΩΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΩΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΡΙΨΗ ΚΡΟΤΙΔΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

Η ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 ''ΚΑΝΑΡΙΑ'' ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΟΤΙ:

1) ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΘΕ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!

2)ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΜΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ!

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΟΧΙ ΑΔΙΚΗΜΑ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΨΕΤΕ!!!

ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 ''ΚΑΝΑΡΙΑ''

Πηγή http://www.anagenisi.net/component/content/article/9-katigoriarthra/1085-lefak17022010

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Τους χόρεψε στην βροχή και εξέθεσε το σύστημα…!






Τεράστια νίκη πέτυχε η ΑΣΑ κόντρα στην πρωτοπόρο Κέρκυρα παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Το ματς ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο για την ΑΣΑ ανοίγοντας το σκορ στο 9’,αλλά ο διαιτητής της συνάντησης ο οποίος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής ανακάλυψε φάουλ, ακύρωσε το γκολ και εξαγρίωσε την κερκίδα. Στην συνέχεια η ΑΣΑ προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις στην εστία της Κέρκυρας, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε και οδηγηθήκαμε στο ημίχρονο. Στην επανάληψη η μοναδική ομάδα που υπήρχε μέσα στο γήπεδο ήταν η ΑΣΑ.Ο Μπουντούρης έκανε ότι ήθελε μέσα στο αγωνιστικό χώρο του σταδίου της καρδίτσα, η Κέρκυρα αμύνονταν μαζικά ,και φτάσαμε στο 79’ όπου η ΑΣΑ μετά από σέντρα του Διγκόζη , με μονοκόμματο σουτ ο χατζηρίζος, γράφει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στην συνέχεια η Κέρκυρα πίεσε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε και το 1-0 έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης (36' λ.τ Μελαμπιανάκης), Δούκας, Μάριαν, Διγκόζης, Χατζηρίζος, Βούκοβιτς, Μπουντούρης, Τσάγγαρης (62' Μόντζο), Βακουφτσής (76' Γκόγκας).

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Ιωάννου (83' Ρεπερνέ), Βενέτης, Κοντοδήμος, Φλαβίνιο, Μπερνς, Κολοτούρος (65' Μακρυδημήτρης), Παρασκευαίδης, Γκουστάβο, Λουρένσο (46' Λαμπρόπουλος), Σίλβα.

Μικρά-Μικρά από το γήπεδο:

-->Απαράδεκτη η διαιτησία του Μάνταλου και των βοηθών του, ενώ ελέγχετε και στην φάση του ακυρωθέν γκολ

-->Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων την Καρδίτσας προς τους διαιτητές στο ημίχρονο

-->Έξαλα πανηγυρίστηκε το γκολ από τους 2000 περίπου φιλάθλους της ομάδας μας

-->Απαράδεκτη η στάση της αστυνομίας η οποία συνέλαβε και οδήγησε στο αυτόφωρο 2 φιλάθλους της ομάδας μας, δείχνοντας πως η αστυνομοκρατία στην Καρδίτσα καλά κρατεί.

Είσοδος ομάδων…!

Είσοδος ομάδων…!

Λίγο πριν την έναρξη του ματς…!

Κερκίδα…!

Ο κόρακας επί το έργο…!

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Αναγέννηση Καρδίτσας-Κέρκυρα 21η Αγωνιστική








Την πρωτοπόρο Κέρκυρα θα αντιμετωπίσει αύριο η ομάδα μας για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής. Η ΑΣΑ η οποία προέρχεται από τον πολύ μεγάλο διπλό μέσα στον εθνικό, θέλει την νίκη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στην διάθεση του Αμανατίδη θα είναι και οι απόντες από το ματς του Ελληνικού Μαριαν και Δούκας, ενώ απόν θα είναι και σε αυτό το μαρς ο Φέρστερ (κάρτες) και Μπιντέλης (Τραυματίας). Τέλος το ματς θα ξεκινήσει στης 15:30 και θα καλυφτεί ζωντανά από το CONX-TV.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής!!!

12-2-2010 ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΩΡΑ 15:30

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΒΟΗΘΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΒΟΗΘΟΣ

ΖΩΡΖΟΣ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Άλωσε το Ελληνικό…!





Την νίκη με σκορ 2-3 γνώρισε η ομάδα μας στο απογευματινό ματς που έγινε στο Ελληνικό για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής. Η ΑΣΑ αν και παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες πίστεψε στην κατάκτηση του τρίποντου πράγμα που πέτυχε χάρις στο γκολ του Μπουντούρη στο 93’.Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό του εθνικού ο Φαρινόλα στο 10’.Στην συνέχεια η ΑΣΑ ισορρόπησε και κατάφερε να ανατρέψει το σκόρ από 1-0 σε 1-2 χάρις στα γκολ του Βούκοβιτς στο 30’ με κεφαλιά και του Μπουντούρη στο 46΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στην επανάληψη ο Εθνικός πίεσε για να φέρει το ματς στα ίσα και το κατόρθωσε το γκολ του Ροντρίγκο στο 54΄.Ο Αρχιγός όμως τις ΑΣΑ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ένα γκολ στο 93’ χάρισε το τρίποντο στην ΑΣΑ και ανείπωτη χαρά στου 50-60 ηρωικούς φιλάθλους που αψήφησαν απαγορεύσεις και βροχή και έστησαν ένα πάρτι στο πέταλο του ελληνικού.

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Γκράιμς (46' Ροντρίγκο), Παγώνης, Καρακώστας (78' Ατίκου), Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Σουμπίνιο, Νικολόπουλος, Ζουαρί (46' Φερέιρα), Φαρινόλα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος (77' Μόντζο), Κουρτεσιώτης, Γκόγκας, Διγκόζης, Μελαμπιανάκης, Χατζηρίζος (90+3' Ζάγγος), Βούκοβιτς, Μπουντούρης, Τσάγγαρης (65' Σάββας), Βάκουφτσης.

Μικρά-Μικρά από το Γήπεδο:

--> Το περιβραχιόνιο του αρχηγού φόρεσε σήμερα ο Μπουντούρης και αυτό επίδρασε και στην ψυχολογία του ,παίρνοντας την ΑΣΑ από το χέρι και οδηγώντας την στην Νίκη

-->Η ΑΣΑ δεν έπαιξε ούτε στο ελληνικό μόνη της, παρά την καταρρακτώδη βροχή και την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, 50-60 κανάρια ήταν εκεί με φωνή από το πρώτο έως το ενενηκοστό λεπτό να τραγουδούν και να εμψυχώνουν τα κανάρια μας. Τα τελευταία τους αντάμειψαν με την νίκη.

-->Απειλητικά κινήθηκα στο ημίχρονο οι φίλαθλοι του εθνικού κατά των καρδιτσωτών αλλά ευτυχώς δεν είχαμε δυσάρεστα γεγονότα.

-->Πολύ καλός ο Mozzo στο διάστημα που αγωνίστηκε ενώ είχε και ένα καλό σουτ.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Εθνικός Πειραιώς-Αναγέννηση Καρδίτσας 20η Αγωνιστική





Την ομάδα του Εθνικού Πειραιώς θα αντιμετωπίσει αύριο η ομάδα μας εκτός έδρας για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής. Η ΑΣΑ ταξιδεύει στην Αθήνα με αρκετά προβλήματα καθώς στην Καρδίτσα έμειναν λόγο τιμωρίας οι κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας μας(Φερστερ, Μαριαν και Δούκας), όπως επίσης και ο νεοαποκτηθέν Ουέλικτον (απεβίωσε η μητέρα του και μετέβει στην Βραζιλία)και ο Μπιντέλης ο οποίος είναι τραυματίας. Η ομάδα μας ωστόσο παρά τις πολλές απουσίες θα προσπαθήσει να φτάσει στην κατάκτηση του τριπόντου το οποίο αγνοεί εδώ και 7 Αγωνιστικές. Τέλος το ματς θα ξεκινήσει στις 15:00 και αναμένετε να το παρακολουθήσουν και αρκετοί καρδιτσώτες ,οι οποίοι θα εκδράμουν για να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής!!!


7-2-2010 ΟΛ. ΕΓΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΩΡΑ 15:00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΔΡΟΣΙΝΟΣ Π. ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΒΟΗΘΟΣ

ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ

ΒΟΗΘΟΣ

ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗΣ Ε ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΓΚΟΛΙΑΣ Π. ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ