Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Τους χόρεψε στην βροχή και εξέθεσε το σύστημα…!






Τεράστια νίκη πέτυχε η ΑΣΑ κόντρα στην πρωτοπόρο Κέρκυρα παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Το ματς ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο για την ΑΣΑ ανοίγοντας το σκορ στο 9’,αλλά ο διαιτητής της συνάντησης ο οποίος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής ανακάλυψε φάουλ, ακύρωσε το γκολ και εξαγρίωσε την κερκίδα. Στην συνέχεια η ΑΣΑ προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις στην εστία της Κέρκυρας, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε και οδηγηθήκαμε στο ημίχρονο. Στην επανάληψη η μοναδική ομάδα που υπήρχε μέσα στο γήπεδο ήταν η ΑΣΑ.Ο Μπουντούρης έκανε ότι ήθελε μέσα στο αγωνιστικό χώρο του σταδίου της καρδίτσα, η Κέρκυρα αμύνονταν μαζικά ,και φτάσαμε στο 79’ όπου η ΑΣΑ μετά από σέντρα του Διγκόζη , με μονοκόμματο σουτ ο χατζηρίζος, γράφει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στην συνέχεια η Κέρκυρα πίεσε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε και το 1-0 έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης (36' λ.τ Μελαμπιανάκης), Δούκας, Μάριαν, Διγκόζης, Χατζηρίζος, Βούκοβιτς, Μπουντούρης, Τσάγγαρης (62' Μόντζο), Βακουφτσής (76' Γκόγκας).

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Ιωάννου (83' Ρεπερνέ), Βενέτης, Κοντοδήμος, Φλαβίνιο, Μπερνς, Κολοτούρος (65' Μακρυδημήτρης), Παρασκευαίδης, Γκουστάβο, Λουρένσο (46' Λαμπρόπουλος), Σίλβα.

Μικρά-Μικρά από το γήπεδο:

-->Απαράδεκτη η διαιτησία του Μάνταλου και των βοηθών του, ενώ ελέγχετε και στην φάση του ακυρωθέν γκολ

-->Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων την Καρδίτσας προς τους διαιτητές στο ημίχρονο

-->Έξαλα πανηγυρίστηκε το γκολ από τους 2000 περίπου φιλάθλους της ομάδας μας

-->Απαράδεκτη η στάση της αστυνομίας η οποία συνέλαβε και οδήγησε στο αυτόφωρο 2 φιλάθλους της ομάδας μας, δείχνοντας πως η αστυνομοκρατία στην Καρδίτσα καλά κρατεί.

Είσοδος ομάδων…!

Είσοδος ομάδων…!

Λίγο πριν την έναρξη του ματς…!

Κερκίδα…!

Ο κόρακας επί το έργο…!

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!