Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Κακή εμφάνιση και ήττα…!





Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα μας για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής στο Αγρίνιο με αντίπαλο την ομάδα του Παναιτωλικού. Η ομάδα με εμφανίστηκε πολύ κακή χωρίς πάθος και η ήταν ήρθε φυσιολογικά, χάρις σε γκολ του Μπαικαρά στο 55΄, και ενώ η μπάλα του στρώθηκε μετά από κόντρα. Η ΑΣΑ προσπάθησε να αντιδράσει στην συνέχεια ωστόσο αρκετοί παίχτες ήταν σε κακή μέρα και έτσι το 1-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Άριστη ήταν η φιλοξενία που παρείχαν οι Αγρινιώτες στους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν στο Αγρίνιο(περίπου 25) οι οποίοι μάλιστα μπήκαν δωρεάν στο γήπεδο…!

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Πονηρός, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Στόρμπαεκ, Δημούτσος, Θεοδωρίδης, Δέντσας, Μπαϊκαρά (75' Μόρετς), Μπακάκης (46' Μπουμάλ), Ζουρούδης (80' Χάντζιτς).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος (78' Ουέλινγκτον), Μάριαν, Δούκας, Διγκόζης, Μόντζο, Βούκοβιτς, Μελαμπιανάκης, Γκόγκας (70' Βακουφτσής), Χατζηρίζος (67' Τσάγγαρης), Μπουντούρης.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!