Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Αναγέννηση Καρδίτσας-Πιερικός 3-1...!









Την νίκη με 3-1 γνώρισε η ομάδα μας στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Καρδίτσα με αντίπαλο τον Πιερικό. Η ΑΣΑ έδειξε πολύ καλά στοιχεία , έχοντας σε πολύ καλή μέρα αρκετούς ποδοσφαιριστές της(Ντοριβαλ, Αθανασιάδη ,Μπιντελη κτλ).Το σκορ άνοιξε στο 8’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το 2-0 έγινε μερικά λεπτά αργότερα από τον Αθανασιάδη μετά από πάσα του Χατζηρίζου. Το 3-0 έγινε μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ντοριβάλ ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πριν τινάξει τα δίχτυα του Πιερικού. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές που έγιναν είχαν σαν αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού ο Πιερικός να πάρει την πρωτοβουλία και να καταφέρει να μειώσει το σκορ με τον Αμπράμοβιτς.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τζο Παλατσίδης): Πίτκας, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Θεοδοσιάδης, Δούκας, Βούκοβιτς, Κουτρομάνος, Μπιτέλης, Ντοριβάλ, Χατζηρίζος, Αθανασιάδης. Επαιξαν ακόμη οι Αποστόλου, Αγγελόπουλος, Ματεντζίδης, Καραμανώλης, Κόσουτιτς, Σεμερτζίδης, Γεωργίου, Ζοσουέ, Ροντρίγκο.

Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Γουμάγιας, Κοντεόν, Τασίδης, Παπαγεωργίου, Κωνσταντινίδης, Μιλόσκοβιτς, Πουρτουλίδης, Πέντα, Χατζής, Πουλάκος. Επαιξαν ακόμη οι Λόπεζ, Παυλίδης Κ Λαζαρίδης, Γκόνι γκουστίν, Προβατίδης, Γκουγκουλιάς, Αμπράμοβιτς.


Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!