Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Εθνικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1...!









Tην ήττα με 2-1 γνώρισε η ομάδα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Καισαριανή. Το σκορ άνοιξε στο 8 ο πρώην παίχτης της ομάδας μας Σάκης Γκόκας με ωραίο σούτ. Η ΑΣΑ κατάφερε να αντιδράσει και να φέρει το ματς στα ίσα στο 21’ μετά από σέτρα του Κουτρουμάνου Ντοριβαλ βρέθηκε αμαρκάριστος στο πέναλτι και με ωραίο σουτ έγραψε το 1-1 σκορπίζοντας χαρά στους 400 φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στην καισαριανή. Η χαρά τους ωστόσο δεν κράτησε πολύ καθώς τρία λεπτά αργότερα μετά από λάθος της άμυνας ο Διαμάνης έγραψε με κεφαλιά το 2-1.Η ΑΣΑ ωστόσο δεν το έβαλε κάτω πίεσε και θα μπορούσε να ξαναφέρει το ματς στα ίσα αν ο Αθανασιάδης σημάδευε ποιο σωστά στο τετ α τετ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Χωριανόπουλος, Παριανός, Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Γκίκας (60' Άντονι), Φραντζεσκί (84' Χαλούλος), Λουάμο (89' Παπαζούδης), Διαμάντης, Γκόγκας.

Αναγέννηση (Τζο Παλατσίδης): Πίτκας, Σάββας (64' Ροντρίγκο), Κουρτεσιώτης (88' Τζέκος), Δούκας, Θεοδοσιάδης, Βούκοβιτς (76' Γεωργίου), Μπιτέλης, Κουτρόμανος, Αθανασιάδης, Χατζηρίζος, Ντοριβάλ.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου