Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ν' αλλάξουν πλανήτη!


Η λέσχη φίλων της Αναγέννησης ΛΕΦΑΚ μ’ αφορμή τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στην ομάδα, αλλά και τις δηλώσεις του προέδρου τουΒύζαντα Μεγάρων, Δημήτρη Τραγκουμανίδη που φιλοξενήθηκαν σε εφημερίδα πανελλήνιας εμβέλειας εξέδωσαν ανακοίνωση. (31/5/2010)

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

"Γεμάτοι αγανάκτηση παρακολουθούμε στις πλάτες της ομάδας μας να παίζεται ένα θέατρο του παραλόγου και ο μεγαλομέτοχος κ. Κωτούλας που εδώ και πάρα πολύ καιρό εγκατέλειψε την ομάδα να μην προβαίνει σε κινηση απελευθέρωσής της απο την ομηρία παίζοντας με την α γωνία χιλιάδων ανθρώπων. Σήμερα η οργή μας έγινε μεγαλύτερη όταν πληροφορηθηκαμε τις δηλώσεις του προέδρου του Βύζαντα Μεγάρων στις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε λόγο για πιθανή συμμετοχή της ομάδας του στη θέση της Αναγέννησης στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Θέλουμε να προειδοποιήσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους πως ακόμη και ως σκέψη να έχουν κάποιοι αυτό το ενδεχόμενο όχι θα μας βρουν μπροστά τους αλλά θα πρέπει ν’ αλλάξουν... πλανήτη γιατί δεν θα τους χωράει η γή! Η 'Αναγέννηση είναι ομάδα που ανήκει στον κόσμο της και θα απελευθερωθεί απο την ομηρία θέλουν δεν θέλουν ορισμένοι. Ο πρόεδρος του Βύζαντα καλά θα κάνει να ετοιμάζει την ομάδα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική μπας και τα καταφέρει καλύτερα αυτή τη φορά. Η 'Αναγέννηση δεν είναι ίδια περίπτωση με άλλες ομάδες που υποβιβάστηκαν κι έδωσαν τη θέση τους σε κάποιους άλλους να τρυπώσουν απο τα παράθυρα! Τα παράθυρα εδώ είναι ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ απο τον κόσμο της Καρδίτσας!
Προειδοποιούμε επισης τον μεγαλομέτοχο ότι αν σκεφτεί έστω ενα τέτοιο ενδεχόμενο επίσης θα πρέπει ν’ αλλάξει όχι πλανήτη αλλα γαλαξία! 'Επισης τον προειδοποιούμε να τελειώνει επιτέλους μ’ αυτή την τακτική που τορπιλίζει την ομάδα μας και να την απελευθερώσει. Οχι με αγοραστές - φαντομάδες και εικονικές μεταβιβάσεις, αλλά με ΛΥΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.
Τέλος θέλουμε να προειδοποιήσουμε και τους φορείς της Καρδίτσας ότι θα πρέπει να πάρουν θέση και να φροντίσουν να προστατευτεί η ομάδα. Αν δεν κατάλαβαν να τους θυμίσουμε ότι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ η οποία εδρεύει στην... περιοχή τους είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ και ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ομάδα της Θεσσαλίας και όχι μόνο. Εχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κινηθούν και να συμβάλλουν ωστε ν’ απελευθερωθεί απο την ομηρία.
Η Αναγέννηση δεν είναι ανώνυμη εταιρία..."

ΛΕΦΑΚ 1904 '' ΚΑΝΑΡΙΑ''


Πηγή www.mikriliga.com