Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Δυσκολη νίκη 2-0 επί του Αιγάλεω!!!









Την νίκη με σκορ 2-0 γνώρισε η ομάδα μας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής με αντίπαλο το Αιγάλεω. Η ομάδα μας η οποία είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού μπήκε δυνατά στο ματς, ωστόσο έπεσε πάνω σε ένα εξαιρετικό αμυντικά Αιγάλεω που είχε κλείσει όλους τους χώρους προς την εστία του Μανωλόπουλου, έτσι το 0-0 έμελε να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη αν και θα περιμέναμε η ΑΣΑ να πιέσει από το πρώτο λεπτό μπήκε κάπως μουδιασμένα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το Αιγάλεω να βγαίνει απειλητικά μπροστά ψάχνοντας κάποιο γκολ, ωστόσο μετά το πρώτο 10 λεπτό το μάτς το ισορρόπησε η ΑΣΑ και είχε και ένα δοκάρι με τον Γκόγκα. Στην αμέσως επόμενη φάση και ενώ όλη η ΑΣΑ είχε εγκατασταθεί στην περιοχή του Αιγάλεω μετά από σέντρα του Χατζηρίζου και κεφαλιά του Φέρστερ η μπάλα καταλήγει στην δεξιά γωνία του Μανωλόπουλου για να γίνει το 1-0 το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλα. Στην συνέχεια το Αιγάλεω βγήκε μπροστά και προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά η ΑΣΑ κρατούσε σχετικά άνετα αυτό το πολύτιμο 1-0 μέχρι που φτάνουμε στο 93 όπου ο Γκόγκας με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά κάνοντας το 2-0 αναγκάζοντας όλο το γήπεδο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.

Μικρά-μικρά από το γήπεδο:

-->Υψηλή η προσέλευση του κόσμου για τηλεοπτικό ματς περίπου 2000-2500(από τους οποίους και 10 φίλαθλοι του Αιγάλεω) δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

-->Έξαλα πανηγυρίστηκε το 2-0 τόσο από τους παίχτες όσο και από τους φιλάθλους που φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Σάκη Γκόγκα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατιδής): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Βέλα Τζούνιορ, Φέρστερ, Ιασωνίδης, Διγκόζης, Γκόγκας (90+4' Μάριαν), Μπουντούρης, Χατζηρίζος (79' Μελαμπιανάκης), Τσάγγαρης (90+1' Τζέκος).

Αιγάλεω (Γιάννης Χατζηνικολάου): Μανωλόπουλος, Μαντζουράκης (83' Παυλίδης), Κοκκίνης, Αυλωνίτης, Τσαμπούρης, Φρίμπονγκ (73' Μπερνιδάκης), Ουμουρί, Παντίδος, Βελέτης (89' Σκάρος), Βούγιτς, Λόπεζ.

Είσοδος ομάδων!!!

Είσοδος ομάδων!!!

Ακριβώς μετά το 2-0!!!


Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!