Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις...!!!






Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχτηκε η ομάδα μας στο ματς που έγινε για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής με την ομάδα του ΟΦΗ στην Καρδίτσα. Το ματς που διεξήχθη σε ένα βαρύ τερέν δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας στο πρώτο μέρος και το 0-0 έμελε να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη το γρήγορο γκολ που πέτυχε η ομάδα του ΟΦΗ είχε σαν αποτέλεσμα να ανεβεί η ομάδα μας και να φτάσει στην ισοφάριση με το εκπληκτικό γκολ του Διγκοζη και ενώ η μπάλα βρήκε και στα δύο κάθετα δοκάρια. Στην συνέχεια η ΑΣΑ πίεσε για να πετύχει το νικητήριο γκολ αλλά αυτό δεν επιτεύχθηκε και το 0-0 έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Η ΑΣΑ ωστόσο διαμαρτύρεται και για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της πριν την επίτευξη του τέρματος του Διγκόζη.

Μικρά-μικρά από το γήπεδο:

-->Παρουσία 2500 χιλιάδων φιλάθλων και κάτω από καταρρακτώδη βροχή διεξήχθη ο αγώνας .

-->Παλιές καλές εποχές θύμισε η θύρα 3,οι ULTRAS GATE 3 και οι ΛΕΦΑΚ δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα με καπνογόνα(είχαμε πολύ καιρό να δούμε στην κερκίδα) χαρτάκια, κορδέλες αλλά και πολύ φωνή για 90 λεπτά, συνέβαλαν στο να έρθει αυτό το χ.

-->Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Νίκος Μαχλάς που παρακολούθησε το ματς από τα μέσα από τα δημοσιογραφικά θεωρία.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης (62' Μελαμπιανάκης), Μάριαν, Φέρστερ, Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης, Γκόγκας (81' Φαλάγκας), Βούκοβιτς, Μπουντούρης, Χατζηρίζος (62' Τσάγγαρης).

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Κωνσταντινίδης, Σταυρακάκης, Ζορμπάς (90'Καρακατσάνης), Πίτσος, Μανούσος (69' Περογαμβράκης), Κοκκινάκης, Κιάσσος, Νατσούρας, Βλόνταρτσικ (78' Πέσιτς), Μπερτίν.

Λιγο πριν την Σέντρα!!!

Εκπληκτική ατμόσφαιρα στην θύρα 3!!!

Εκπληκτική ατμόσφαιρα στην θύρα 3!!!

Πανηγυρισμός μετά το 1-1!!!

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ!!!


Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!