Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ροδος 2-1

Την νίκη με 2-1 γνώρισε η ομάδα μας στο πρώτο φιλικό που έδωσε. Η ΑΣΑ παρουσιάστηκε λίγο μουδιασμένη και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Ρόδος να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με ωραία κεφαλιά του Κακλαμάνου στο 9ο λεπτό. Η ΑΣΑ προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με το νέο μεταγραφικό απόκτημα τον Αθανασιάδη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα από τον χατζηρίζο και με σουτ στο 17 έφερε το ματς στα ισα. Στην επανάληψη η ομάδα μας πραγματοποίησε πολλές αλλαγές αλλά παρόλο αυτά κατάφερε να πάρει την νικη με το ωραίο γκολ που Σάββα στο 64΄ το οποίο προήρθε με σουτ. Το παρόν έδωσε και το καινούριο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας Rodrigo ωστόσο δεν αγωνίστηκε. Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας είναι το προσεχή Σάββατο στην Πτολεμαΐδα με αντίπαλο την ομάδα του Εορδαϊκού.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904: Καρακώστας, Κουρτεσιώτης, Αγγελόπουλος, Δούκας, Θεοδοσιάδης, Βούκοβιτς, Κόσουτις, Χατζηρίζος, Τσάγγαρης, Μπιτέλης, Αθανασιάδης.

Έπαιξαν και οι Πίτκας, Σάββας, Καραμανώλης, Γεωργίου, Ντοριβάλ, Ζοζουέ, Κούρκουλας, Καπράνας, Ζάγγος και Δημόπουλος.

ΡΟΔΟΣ: Σουμουλίδης, Μπιμπίρης, Παπαδημήτρης, Καντιμίρης, Δανάς, Γήτας, Κεφαλούκος, Ανογιανάκης, Μαραγκουδάκης, Μανίκας, Κακλαμάνος.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: