Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Άψυχη η ΑΣΑ...!


Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα μας από το ήδη υποβιβασμένο Αιγάλεω έπειτα από μια απογοητευτική εμφάνιση. Η ΑΣΑ είχε την ευκαιρία να ανοίξει πρώτη το σκορ καθώς κέρδισε πέναλτι στο 35’(είναι το πρώτο πέναλτι στο πρωτάθλημα)ωστόσο ο αρχηγός (Μπουντούρης)δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα το απέκρουσε ο Στεφανάκος και να δώσει το προβάδισμα στην ΑΣΑ. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας δεν είχε ψυχή και πραγματοποιώντας μια μετριότατη εμφάνιση έχασε φυσιολογικά με 2-0 από το ψυχωμένο παρά τον υποβιβασμό Αιγάλεω. Στην συνέντευξη τύπου ο Αμανατίδης έριξε το μπαλάκι στου παίχτες για τις κακές εμφανίσεις που πραγματοποιούν στις τελευταίες αγωνιστικές λέγοντας του χαρακτηριστικά:

"Πρέπει οι παίκτες να κάτσουν και να σκεφτούν από μόνοι τους τι θέλουν να κάνουν. Αν αντέχουν, θα προχωρήσουμε. Αν όχι, τότε να μην μπούμε καν σε αυτή τη διαδικασία."

Αιγάλεω (Σούλης Παππάς): Στεφανάκος, Βελέτης, Κωνσταντόπουλος, Παντίδος, Ουμουρί, Τεγούσης (71' Μπερνιδάκης), Μουστόγιαννης, Κακαράς (75' Φρίμπονγκ), Πουλάκος, Νάστος (85' Μακρόπουλος), Φραντζεσκί.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος (77' Βακουφτσής), Δούκας, Κουρτέσιωτης (77' Ουέλινγκτον), Μπουντούρης, Διγκόζης, Μελαμπιανάκης, Μπιτέλης, Βούκοβιτς, Χατζηρίζος (73' Τσάγγαρης), Γκόγκας.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!