Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ηττα (2-1) στην Καλλιθέα..!

]Ήττα με 2-1 γνώρισε η ΑΣΑ στα πλαίσια της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της football league.Το σκορ άνοιξε στο 43 ο ραονέ μετά από σουτ έξω από την περιοχή, το 1-1 για την Καλλιθέα έγινε μετά από πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής της αναμέτρησης όπου προκάλεσε και την διαμαρτυρία των 350 οπαδών της Καρδίτσας. Το 2-1 έγινε στο 79΄ μετά από αδράνεια της άμυνας μας και ωραίο σουτ του Ζουμπουλάκη μέσα από την περιοχή.

Ηττα 0-1 από τον Παναιτωλικό...!

Την ήττα με 0-1 γνώρισε η ομάδα μας από τον Παναιτωλικό για την 10η Αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ΑΣΑ εμφανίστηκε μέτρια βρέθηκε πίσω στο σκορ έπειτα από μια ασυνεννοησία μεταξύ του Δούκα και του Καρακώστα και ο έμπειρος καούνος έγραψε το 0-1.Από εκείνο το σημείο η ΑΣΑ πήρε τον έλεγχο του ματς πίεσε τον Παναιτωλικό δημιούργησε ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφερε να ισοφάριση και έτσι το 0-1 έμελε να είναι το τελικό σκορ.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Οδυνηρή ήττα 2-3!!!

Οδυνηρή ήττα 2-3 γνώρισε η ΑΣΑ στα πλαίσια της 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της football leunge.Η ΑΣΑ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και αν και βρέθηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο να χάνει με 0-2 δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να φέρει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου το ματς στα ίσα. Η τύχη όμως δεν ήταν με την κιτρινόμαυρη ομάδα, η ομάδα μας έχασε στο 81’ πέναλτι με τον Ροντριγκο να μην καταφέρνει να κάνει το 3-2 και στο δεύτερο λεπτό τον καθυστερήσεων με μια φωτοβολίδα ο Σαιτιώτης έγραψε το 2-3 για την Βέροια δίνοντας τον τρίποντο στην ομάδα της Ημαθίας.

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Ήττα στα Γιάννενα...!

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα μας στα Γιάννενα από το πρωτοπόρο ΠΑΣ.Η ΑΣΑ εμφάνισε αρκετά καλό πρόσωπο απέναντι στον πρωτοπόρο και κουρασμένο από τον μεσοβδόμαδα αγώνα κυπέλου και θα μπορούσε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας αν ήταν ποιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του ΠΑΣ το πέτυχε ο Αντράλας στο 27΄ μετά από λάθος της άμυνας της ΑΣΑ.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!