Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Φωτογραφίες ΑΣΑ-Πιερικός





Άνετη νίκη...!

Νικήτρια με 2-0 αναδείχθηκε η ομάδα μας με αντίπαλο τον Πιερικό στο ματς που έγινε στην Καρδίτσα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της football League.Το σκορ για την ΑΣΑ άνοιξε ο Ραονε με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή για να γίνει το 2-0 στο 77 έπειτα από θαυμάσιο σουτ του Κοσουτιτς που μόλις είχε μπει αλλαγή. Τέλος σε πολύ καλή ήταν και η κερκίδα που δημιούργησαν οι οργανωμένοι (ULTRAS και ΛΕΦΑΚ) με πολύ φωνή και παλμό.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Μέτρια εμφάνιση και ήττα...!

Την ήττα με 3-1 γνώρισε τη ομάδα μας στον Εύοσμο από τον Αγροτικό αστέρα αν και στο ημίχρονο προηγούνταν στο σκορ χάρις σε γκολ που σημείωσε ο ροντρίγκο. Η ΑΣΑ παρουσίασε μέτριο πρόσωπό στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε ένα αρκετά καλό Αγροτικό αστέρα και ετσι δίκαια γνώρισε την ήττα. Τα γκολ από πλευράς Αγροτικού σημείωσαν οι χασιώτης,Σαμπάνης και Ουέλιγκτον.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΕ.Φ.Α.Κ. ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ...!

Η ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 ''ΚΑΝΑΡΙΑ'',πάντα δίπλα στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας, διοργανώνει μεγάλη ΕΚΔΡΟΜΗ για τον αγώνα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ με τον Αγροτικό Αστέρα που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο γήπεδο του Ευόσμου Θεσσαλονίκης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β! Εθνικής.

Επειδή προβλέπεται μεγάλη συμμετοχή κλείστε ΕΓΚΑΙΡΩΣ θέση! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΑ ΕΙΝΑΙ......................ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!

Αναχώρηρη από το Εμπορικό Κέντρο, την Κυριακή στις 11.00 το πρωί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στο τηλ. 6986334425

ΔΕ Σ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ!!!!!

ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 ''ΚΑΝΑΡΙΑ''

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Νίκη ψυχολογίας...!

Την νίκη με 1-0 απέναντι στην Ηλιούπολη γνώρισε η ομάδα μας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της football league.H ομάδα μας παίζοντας μέτριο ποδόσφαιρο κατάφερε να έχει ουσία(γκολ) και να φτάσει στην κατάκτηση του τριπόντου. Από την άλλη η Ηλιούπολη δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο και παρόλο τα πολλά σφυρίγματα που πήρε από τον κύριο φωτιάδη δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα και δίκαια έχασε το ματς.

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Εθνικός Πειραιώς-ΑΣΑ



Ισόπαλη στο ελληνικό η ΑΣΑ...!

Το βαθμό της ισοπαλίας κατέκτησε η ομάδα μας στο ματς της 4ης αγωνιστικής που έγινε στο ελληνικό με αντίπαλο τον εθνικό Πειραιώς. Η ΑΣΑ παρουσίασε ένα μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο εκελισε τους χώρους και κατάφερε να κρατήσει μακριά τους γηπεδούχους από την εστία του Καρακώστα. Στο τέλος του ματς θα μπορούσε να κλέψει και την νίκη αν ο διαιτητής έδειχνε την εσχάτη των πινών σε ανατροπή του Ντοριβάλ στο 82΄.

Y.Γ.ΠΗΓΗ BACKROUND ΛΕ.Φ.Α.Κ 1904 ΚΑΝΑΡΙΑ!!!